Hur får jag ett jobb med HVACR Training?

Människor i arbetslivet för värme, ventilation, luftkonditionering och kylning (HVACR) är ofta som HVACR tekniker. En HVACR tekniker uppgift är att serva mekaniska system som kontrollerar temperaturen och luftkvaliteten i bostäder, kommersiella och industriella byggnader. Att få ett jobb inom HVACR området vanligtvis börjar med utbildning. Eftersom många av de moderna mekaniska system som kontrollerar inomhusluftens kvalitet och temperatur är högteknologiska, är utbildningen oftast nödvändigt att ange HVACR fältet som en tekniker som tjänster och reparerar systemen. Vanligtvis kan en få HVACR utbildning genom att besöka en teknisk skola som håller i upp till två år och förbereder studenter för att erhålla certifiering.

Vissa yrkesinriktade gymnasieskolor erbjuder HVACR utbildning för sina studenter som har för avsikt att inleda en lärlingsutbildning på examen. Under en lärlingsutbildning med en HVACR företag, anställda lära dig mer av jobbet under en viss tidsperiod. Efter avslutad lärlingstid, de är ofta berättigade att erhålla certifiering som en erfaren HVACR tekniker.

Med ordentlig utbildning, bör man kunna få ett jobb inom HVACR området ganska lätt. Det amerikanska Department of Labor Bureau of Labor Statistics rapporter om att HVACR industrin bör ha över genomsnittlig tillväxt genom 2014. Många arbetstagare inom det område som skall användas av företag underhåll, reparation och installation av nya system för privatkunder. Andra HVACR närliggande områden omfatta kommersiella och industriella tjänster, tillsammans med medicinsk försörjning och mat transport.

Många tekniska skolor som erbjuder HVACR utbildning har tjänster arbetsförmedling. Om du går eller planerar att närvara vid en teknisk skola på området, bör du fråga om de har tjänster arbetsförmedling för framgångsrik akademiker. Kontrollera med andra nyutexaminerade studenter, och även med näringslivet agenter eller lokala fackliga företrädare, för leder till företag som anställer HVACR tekniker i ditt område. De mest framgångsrika arbetstagare inom HVACR området har både formell utbildning och certifiering från en erkänd källa eller ackrediterade skolan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.