Vilka olika typer av vatten pumpar?

Det finns många typer av vattenpumpar, varje portion ett särskilt ändamål i ett hem eller företag. Alla vattenpumpar, dock, är ansvariga för rörligt vatten i ett eller annat sätt.

Tja pumpar hjälpa till att driva vatten från underjordiska vattenkällor rören till ett hem eller företag. Tja vattenpumpar kommer med olika mängder av hästkrafter. Storleken på hemmet och antalet badrum och sänkor den innehåller viktig faktor vid beslut om vilka bra pump att köpa. Om ett hem har många tappställen, eller om väl vattenpumpen ligger ett stort avstånd från badrummet, sjunka eller badkar, kommer hem behöver en starkare också. Dessutom kommer väl vatten pumpar som levererar vatten till mer än ett hem behöver fler hästkrafter.

Tja vattenpumpar innehåller en motor som snurrar ett blad. Det här bladet skapar en sugeffekt och drar vatten i rören. Det driver sedan vattnet genom rören och in i byggnaden. Därifrån hjälper en trycktank distribuera vatten till alla områden i hemmet eller företaget.

Trycktankar också vattenpumpar. Trycktankar hjälper till att reglera trycket på vattnet som den kommer till ett hem. Säsongsmässiga förändringar kan ändra trycket av vatten, till exempel när den ökade med snösmältning på våren. En vatten trycktank hjälper till att hålla flödet konstant året runt.

Sump pumpar är också vattenpumpar. Många hem och företagsägare striden källaren läckage frågor. Med överdriven regn, översvämningar, eller smältande snö, kan vatten bli en besvärande olägenhet då den samlar in inomhus. Det bästa sättet att ta bort vatten från en källare är med en sump pump.

Liknar väl vattenpumpar, oljetråget pumpar har ett blad som är spunnen av en motor. Sump pumpar är vanligtvis installeras i blötaste delen av källaren genom att först sätta en sump hink i golvet. Denna hink sitter under golvet nivå som vattnet rinner in i den. I sump pump motor tänds när flottören inne i sumpen pumpen utlöses av vattennivån. Motorn snurrar bladet, som driver vattnet upp avloppsslangen och från fastighet.

Det finns två olika typer av sump pumpar. En undervattensfarkost sump pumpen kan placeras under vattenlinjen. Ett golv modell sump pump, å andra sidan, sitter på golvnivå. Båda vattenpumpar fungerar på samma sätt, men dränkbara pumpar oljetråget hantera större mängder vatten och kan vara helt i undervattensläge utan risk för elektrisk brist.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.