Vilka olika typer av pall Wrap?

Pall wrap används ofta för att fästa och hålla varor på en pall i magasin eller andra verksamhetsställen. Det fungerar enligt vad vissa experter kallar . Detta innebär att när en sjal är utsträckt och placeras runt objekt försöker film för att återgå till sin ursprungliga form. Samtidigt, när det avslutande sträcks, ökar draghållfasthet av filmen också. Detta gör att varorna förbli mer säkert på plats på pallen.

Tillämpningen av lastpallen wrap kan hjälpa till med transport process, och bidra se till att material på pallen inte ska komma över eller slås ned i en lager inställning. Det kan användas manuellt, av arbetstagare, eller genom användning av specialiserade inslagningsmaskiner. Många typer av pall wrap finns tillgängliga, såsom sträckfilm pall wrap, polyeten plast pall wrap, perforerade pall wrap, och försträckt pall wrap.

Polyeten plast är den mest traditionella formen av pall wrap som används i på arbetsplatsen. Några av dess fördelar är täthet och hög spänning i filmen. Eftersom polyeten plast wrap är öppen, kan det vara ovärderligt för att lokalisera och identifiera gods på lastpallar. Det kan också skydda gods från damm och skadas. Många gånger kan de anställda skriva på det genomskinliga wrap märka sina produkter eller göra andra viktiga anteckningar.

Perforerad pall wraps kännetecknas av hålen de har på sin yta. Denna typ av film är avsett för produkter som har några speciella behov, till exempel kylning, frysning, eller andas. Varor som kan vara mer effektivt transporteras med denna typ av perforerad wrap omfattar drycker, växter, glass, ost och grönsaker. Användningen av denna film kan bidra till att minska risken för eventuella bakteriella infektioner eller utvecklas svampen i produkter. Till exempel naturligt förekommande gaser ur vegetabiliska produkter kan frigöras genom hålen i den perforerade wrap, hjälpa dem att förbli friska under en längre tid.

försträckt wrap är en typ av film som sträcks innan dess tillämpning av arbetstagare. Detta innebär att arbetstagaren kan tillämpa det runt en packad pall genom att helt enkelt gå runt det. Försträckt wrap kan ha olika praktiska fördelar, såsom ökad film styrka, en minskning av den mängd som behövs av wrap, och skapa en mer enhetlig pall. Många av dessa försträckt typer är utformade för att uppnå optimal stretching villkor, som tillåter dem att bli bättre och effektivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.