Vilka olika typer av odlingar Dränering?

Farm dränering är termen för den process genom vilken ytan eller under ytan vatten flyttas eller distribueras vidare, till ett anvisat område. Detta kan göras för sådana ändamål som att förebygga översvämningar som kan skada grödor. Farm dränering normalt skiljer sig från bevattning, eftersom det innebär den planerade transporten av vatten till grödor.

När det finns en ansamling av regn eller vatten, kan detta vara mycket dåligt för ett jordbruksområde och grödor . Detta beror på att överflödigt vatten kan förhindra odling växer på marken. Av denna anledning jordbrukarna behöver i allmänhet ha ett bra system gård dränering för att se till att grödor förblir friska eller att djur kan blomstra. På områden som traditionellt erfarenhet häftiga regn, en bra gård dräneringssystem är av största vikt för att säkerställa produktiviteten inom jordbruket.

En av de vanligaste typerna av jordbruksföretag dräneringssystem är en dränering dike. Som namnet antyder består denna av en serie av diken som grävts av jordbrukaren, för att åter hitta överflödigt vatten från grödor och boskap. I allmänhet dessa diken använda lutning av mark och makt allvar att bära vatten bort. Denna typ av lösning är ofta som ett fält avloppssystem, eftersom diken är belägna i samma område där grödan odlas.

Den exakta placeringen av dessa diken är ofta noggrant planerad i förväg för att maximera deras effektivitet. Detta innefattar att fastställa områden där vattnet som blir över till att hänvisas, såsom sjöar eller utanför anläggningen platser. Ibland kan dessa fält avvattningssystem kommer att samordnas med största dräneringssystem, som är system som tillhör en stad eller län. Detta innebär att diken kommer att transportera vatten direkt till en offentlig dräneringssystem.

Undervattensuppgifterna diken kan också grävde under marken. När de viktigaste dränering problemet är att av överskott av vatten i marken, kan detta vara en effektiv lösning. Efter att diken har grävts kan perforerade ledningar läggas i marken och sedan täcks av smuts. Dessa ytan diken kan använda kraften i allvar eller infoga pumpar kunna utföra sitt uppdrag.

Många olika typer av jordbruksarbete dränering utrustning och maskiner finns. Några av dessa inkluderar utrustning dikesgrävning, som kan användas för att gräva snabbt diken till nödvändiga mått. Till plogar är en annan typ av maskin som gör det möjligt att gräva i diken specifikt för jordbruks dränering ändamål.

Det finns även datorprogram som hjälper plan gården och jordbruket dränering. Dessa kan beräkna effekten av vatten på olika typer av mark, och omfattar uppgifter om hur mycket skada den kan orsaka. Denna programvara kan även simulera sätt att anställa en grävning system, eller andra metoder dränering, mest effektivt omfördela vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.