Vilka olika typer av byggnader?

typ av jord du kör kommer att diktera ditt jordbruksbyggnader. Olika typer av anläggningar kräver särskilda byggnader och uthus för att köra en effektiv drift. De flesta gårdar har en huvudsaklig lada och flera ekonomibyggnader. De har även en bondgård för ägarna och någon form av Bunkhouse för fastighetsskötaren eller dräng bostäder. Det viktigaste barn och hus är oftast fastnar byggnader. De uthus kan vara antingen metall eller pinne.

För gårdar som föda upp djur och boskap, de viktigaste lada hus djuren. För hästar, kommer det att finnas rader av stånd, en grooming område, ett tackel rum och kanske ett stall dusch. För nötkreatur, getter, lamor och får, kommer den största ladan vara en tillflyktsort för dem att komma ut av vädret. Större projekt såsom mjölkning, födelseprocess och sheering kan utföras där. Inom de viktigaste Barn är oftast ett förråd som håller leverera artiklar relevanta för din bransch. Förlossning byggnader eller pennor djur används främst för svin och fjäderfä.

Uthus för de flesta djurgårdar kommer att innehålla en hölada. Det är viktigt att ha en separat byggnad för ditt hö som det har potential att spontant förbränna och du inte vill ha den i närheten av din boskap. Inom hölada, bör du ha ett korn lokal eller utrymme för extra utfodring.

Det är viktigt att ha en stor utrustning byggnad för att lagra maskiner, verktyg och hus fordon gården såsom traktorer och deras fastsättning. Dessa kan inbegripa knivar, harvar, grävmaskiner hål, gräsklippare och jordfräsar. Rider gräsklippare, ogräs-ätare och mindre delar av utrustning bör också ha en plats att lagras under hårt väder. I kallt klimat regioner, batterier måste avlägsnas och utrustningen måste vinterbonade och lagras i en skyddad miljö. Traktorer som används under dessa vintermånader behöver tillgång till plug-in värmare.

En kärnbränsle byggnad rekommenderas också som en av dina byggnader för att hysa några brännbara material. Andra byggnader inkluderar feedlots som ofta inhägnad eller täckt som skydd mot sol och väder. Många äldre gårdar innehålla en väl hus. Horse gårdar har ofta en inomhus arena för utbildning och arbete med hästar eller under tider då det är olämpligt att rida utomhus. Tre sidor körs i skyddsrum är ofta placerade i betesmarker som skydd mot sol och väder.

För odling, en utrustning, maskiner och fordon lagerbyggnad fortfarande är nödvändiga. För dessa transaktioner är en av de viktigaste byggnader ett spannmålsmagasin silo till hus din skörd, såsom majs, havre, sojabönor och vete. Om du har en silo på plats för lagring av skördar, kan du hålla dina grödor tills marknaden kan erbjuda bästa pris. Det möjliggör också en snabbare skörd, eftersom du inte behöver stanna och köra din produkt till en offentlig kornbod.

För vingård jordbruk, till en plats process druvorna behövs. Sedan har vi naturligtvis en vinkällare är obligatoriskt. Fruktodlingar kommer också att behöva ett område lämpligt för lagring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.