Vilka är de olika typerna av Hand Vinschar?

Hand vinschar är bra verktyg som används för att höja, sänka eller dra tunga föremål. Allt från pop-up campingbilar toppar till båtar till bilar till industriell utrustning kan lyftas upp, sänks eller dras med en hand vinsch. Plockning rätt verktyg för jobbet är viktig. Det är viktigt att känna till de alternativ som finns innan de köper en vinsch för ett projekt eller arbete.

För det första är hand vinschar för att lyfta tunga föremål, men inte alla syftar till att lyfta de tyngsta posterna. Vissa är lämpliga för att lyfta föremål som väger ungefär 500 pounds (226. 8 kg). Andra kan lyfta betydligt tyngre poster, såsom de som väger cirka 5000 pounds (2268 kg). Därför är det viktigt att avgöra vilken betydelse kapacitet fungerar bäst för långvarig användning.

Nästa är vissa hand vinschar bäst utrustade för att dra ett objekt, exempelvis en bil. Omvänt, andra syftar till att lyfta ett objekt, till exempel en husbil topp. Få sidan vinschar kan göra både bra. Om en användare vill ha en vinsch för att dra och lyfta, en elektrisk vinsch kan vara det bästa alternativet.

Många sidan vinschar levereras med bromsar, som ofta är automatiserade. Syftet med broms på sidan vinschen är att förhindra objektet som är bifogat till kabel från att falla, särskilt om lasten är tung. Bromsarna kan utformas för att hålla objektet i alla lägen. De bör även täckas med ett fall för att undvika damm samlar in eller för att stoppa dem från att bli försvagat på grund av extrem rost och korrosion.

De flesta vinschar bör göras av tung gauge stål, särskilt om de kommer att lyfta eller dra tunga laster. Tyvärr kan även stål rost, korrosion, eller bli svag. Följaktligen är många vinschar överdragna med material såsom zink eller emalj. Sådana förzinkning eller emalj färger är idealiska för att motstå korrosion eller rost, hålla vinschar stark och trovärdig.

Det är också viktigt att beakta redskap ransonen när du väljer en hand vinsch. Detta kan komma med en liten växel ranson, för lättare laster, eller en stor växel ranson, för tyngre laster. Återigen är det viktigt att forskning vilken typ av redskap ranson blir bäst för ett visst projekt innan de köper en vinsch.

Slutligen är det viktigt att ta i handtaget på vinschen för att se om det känns bekvämt och om veven blir lätt. Vissa handtag kan vara för små för användaren, andra för stor. Vissa kan känna sig alltför svaga eller otillräcklig för större laster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.