Vilka är de olika husbesiktning verktyg?

Hem inspektioner ofta krävs innan ett hem försäljning kan slutföras. Under processen att inspektera hemmet kan flera hem inspektion verktyg användas för att kontrollera säkerheten och värdet av hemmet. Dessa verktyg kan falla in i olika kategorier inklusive handverktyg, verktygen för spårning, och hem blanketter inspektion och programvara.

Handverktyg allmän hänvisning till faktiska objekt som vanligen används vid hemmet inspektionsförfarandet. Dessa kan bestå av en stege, handskar arbete och ficklampa. Sådant som används av hem inspektören inte behöver skapas specifikt för inspektion. Andra användbara och ofta använda objekt kan omfatta glasögon, ett skyddande damm kostym, och en ansiktsmask.

Verktyg för upptäckt är ofta föremål speciellt konstruerade för mätning av vissa ämnen som kan finnas i ett hem. Villaägare är vanligtvis bekanta med namnen på dessa verktyg hem inspektion. Dessa kan innefatta mögel detektorer meter fukt och mätare till gas. En mögel detektor används ofta i kombination med en fuktmätare för att bestämma förekomsten av eller risken för, mögel i ett hem. Mögel, och potentialen för den, kan leda till hälsoproblem för vissa personer om bristerna inte rättas till.

gasdetektor är ett av de verktyg hem inspektion som kan användas för att söka efter gasläckor eller för förekomst av kolmonoxid. Gasläckor från gasdrivna apparater och värmesystem kommer ofta måste korrigeras innan ett hem försäljning kan slutföras. Om kolmonoxid finns i hemmet, källan av kolmonoxid kommer att behöva finns och problemet åtgärdas. Koloxid är en luktfri gas som kan leda till döden om den finns i höga koncentrationer i hemmet.

Blanketter används ofta för att förenkla processen hem inspektion. Dessa kan användas enbart eller i kombination med specialiserade industrin programvara för att utarbeta en rapport hem inspektion efter en grundlig rundtur i en fastighet. Blanketter är vanligt förekommande med andra verktyg hem inspektion, som guide, för att vara säker på att inga delar av en inspektion har missat.

När hemlandets besiktningen är avslutad, är det vanligen in till ett program avsett för rapportering av resultat. Den slutliga rapporten kommer att tryckas och kan levereras till fastighetsmäklaren eller villaägaren. Ett hem inspektionsrapport kan inte påverka försäljningen av hem, om den potentiella köparen är villig att betala för kostnaderna för reparationer som anges i rapporten. Om reparationer är betydande, kan hem försäljningen skjutas upp eller förnekas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.