Vilka är de bästa metoderna för Brick Repair?

Brick konstruktion kan vara ett attraktivt komplement till alla hem eller bygga men trasiga tegelstenar vanligtvis inte är tilltalande för ögat. Det kan vara viktigt att lära sig om tegel reparationer för att hålla en struktur attraktivt för år. Även om vissa människor föredrar att hyra en tegelsten entreprenör att genomföra mer komplicerade jobb tegel reparation, kan mycket av den grundläggande underhåll vanligtvis kan göras av vem som helst.

Sprickor i tegel förefalla betydelselöst, men även små sprickor kan växa snabbt . Dessutom, om det finns en spricka, många fler är sannolikt. De två huvudtyper av sprickor: aktiv, som kommer att spridas ut över tiden, och passiv, vilket inte kommer. Aktiv sprickor ofta kräver tegelstenarna som ska ersättas, men passiv sprickor som inte kommer att fortsätta att sprida vanligtvis kan repareras.

Den huvudsakliga metoden för att reparera sprickor är repointing som innebär att ta bort och ersätta gamla murbruk. Generellt är det bäst att bära skyddsglasögon när du använder en tegelsten stämjärn, skruvmejsel eller borr för att rengöra spricka av skräp eller smulad bitar av tegel. Besprutning sprickan med vatten kan bidra till allt skräp avlägsnas.

Nästa steg är att blanda en mortel och låt den torka på ett dolt område av tegel för att se det är rätt färg. När det är klart att murbruket matchar resten av metoden, kan den tillämpas och platt med en murslev. Området kommer att behöva besprutas med vatten i ca en vecka efter tegel reparationen är klar. Det är viktigt att hålla den fuktig under reparationen också, vilket är anledningen till en trädgårdsslang kan vara ett ovärderligt verktyg under processen.

Om det finns några oönskade rester efter tegel reparation, kan det vara bort med muriatic syra. Det är allmänt rekommenderas att handskar och skyddsglasögon är slitna när de tillämpar den. I själva verket kan en partikel mask även bäras när bort gammalt murbruk från strukturen.

Villaägare med erfarenhet fixa deras hus kanske inte hittar tegel reparation alltför krävande, men med minst en annan person att hjälpa brukar rekommenderas. Bruk finns på de flesta affärer hem reparation, och en typ speciellt framtagen för tegel reparationer normalt finns på sådana butiker. De som inte känner till vanliga hem reparationer kan anse tegel reparera ett jobb för en professionell tegelsten entreprenör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.