Vad bör jag veta om Läggning STENPLATTA?

Tekniskt sett om STENPLATTA är ett av de enklaste jobb ett hem landscaper kan göra, men effekterna är bland de mest dramatiska. Lägga STENPLATTA är en landskapsskötsel val som kan ändra utseendet på hela ett visst område i hemmet. Medan de är oftast förknippas med uteplatser kan stenarna användas i en mängd olika applikationer.

Installera STENPLATTA börjar med att välja ett område du vill att omskapa och sedan köpa lämpliga stenar. Generellt sett väljer stenar av liknande djup är nyckeln till producerar en fin, jämn yta. Medan arten av STENPLATTA kommer att se till att du aldrig kommer att få stenar i det exakta djupet, är en tillnärmning viktigt. För dem som inte kan finna stenar av samma djup, det finns andra sätt att rätta till problemet.

Även om nästan varje område som kan användas för om STENPLATTA gör den det en mycket lättare jobb om det finns en nivå område. Området skall grävas ut av spade och sedan planat så smidigt som möjligt. Den utgrävda delen bör vara ca 4 inches (10 cm) djup över hela området och beskrivs med former. Sedan ska sand användas för att fylla i ett par inches (5 cm) av det som just har grävt fram. När ni fyllt i med sand, ska hela området vara i nivå med en planka eller något annat instrument.

När sanden har framförts, finns det fortfarande ett par andra nödvändiga åtgärder innan själva utläggningen av sten . Nästa steg att om STENPLATTA är att vattnet i området och kontrollera att den är packad ner bra med en stampande verktyg. Då, om en god landskapsarkitektur tyg för att hindra ogräs tillväxten bör göras.

Slutligen är det dags för stenar. Även om STENPLATTA kan vara en tuff uppgift på baksidan, detta är kanske den lättaste delen av projektet, tekniskt sett. I vissa fall stenar kan behöva sänkas. Detta kan ske genom poängsättning raden där det behöver skäras med en liten sväng, då slår det området med en liten slägga. Detta bör vara allt som behövs som trottoarsten brukar bryta rent och jämnt. Om stenarna är för hög eller för låg, justera den underliggande sanden om detta.

När alla stenar har lagts, sista stegen för att om STENPLATTA är att hälla sand över stenarna för att fylla i alla mellanslag och sedan ta bort formulär. Dessa två steg är ett par av de enklaste att slutföra, men sanden är mycket viktigt. Utan att fylla i alla utrymmen, skulle stenarna skift och kanske tom flytta från plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.