Vad är skillnaden mellan Inc. och Corp?

Alla nya företag som anordnar att göra affärer har i uppgift att bestämma vilken typ av affärsmodell den kommer att använda för att som bildats. Även om alla typer av företag som vill säkerställa att dess skick som ett aktiebolag är förstås att allmänheten kommer att välja att införa som ett företag, finns det ibland oklarhet när det gäller att använda förkortningar i det officiella namnet. Om ett företag vill bli känd som "XYZ Inc. ," är att väsentligt skiljer sig från vad namnet skulle innebära för allmänheten om företaget gick med "XYZ"?

Den Faktum är att båda dessa företag förkortningar kommer att förstå att korrekt identifiera företag som har begränsat ansvar, vilket är huvudsyftet med beteckningen under införande processen. Förkortning för "ingår" och "företag" respektive användning av "Inc. " och "Corp" skulle vara lämpligt för alla aktiebolag företag. Det är dock en sak att betona att även om "Inc. " och "Corp" förmedlar samma grundläggande faktum om bolagets organisation, anses det inte lämpligt att använda dem synonymt. Eftersom ett företag har att utse de namn som företaget ska använda för att göra affärer, är det nödvändigt att välja det ena eller det andra och hålla fast vid det. Det innebär att om du går med "Inc. ", då alla officiella brevpapper, korrespondens, skulle domännamn, visitkort och andra företag relaterade dokument och försäljning säkerheter måste innefatta användning av "Inc. " snarare än "Corp ".

Det är också viktigt att notera att införlivandet process kommer att variera något från land till land och ibland inom jurisdiktioner i ett land. Som ett exempel kommer vissa stater i USA tillåter ett företag att ta med ett namn som "XYZ, Inc. " medan andra skulle kräva att företaget namn till "XYZ, Incorporated. " Detta gäller endast till den officiella namn om införlivandet papper och det innebär inte att företag inte kan använda den förkortade på olika interna och försäljning handlingar, trots att det kan innebära att avtalen skulle behöva skriva in det fullständiga namnet på aktiebolag. När företag väljer att ta med något land, stat eller provins, är det en bra idé att grundligt förstå lagarna för inbyggnad med denna behörighet.

I slutändan finns det egentligen ingen skillnad mellan "Inc. " och "Corp" Det är dock viktigt att välja ett utseende och använda det konsekvent i alla dina affärer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.