Vilka olika typer av jordbruksprodukter Tools?

Många objekt som vanligen finns i garage och bakgårdar faktiskt jordbruksredskap. Även krattor, spadar och andra handverktyg kanske inte är nödvändigt för en vanlig människa, kan de vara mycket viktigt i ett jordbruks-miljö. Det faktum att vissa av dessa föremål har använts i generationer visar av livslängden hos en bra idé.

En spade är ett verktyg som ofta används för jordbruk. Lekmän, men ofta blandar ihop spaden med spade. De är båda gamla verktyg som är väldigt lika, men de är inte exakt samma. Spader tenderar att ha platt kanter och saknar den böjda huvud som skovlar vanligtvis har. Detta gör spaden en bra grävande genomföra, men det är inte mycket lämplig för transport av material.

Rakes och kultivatorer hand är två andra jordbruksredskap som kan förväxlas. En rake kan betraktas som en handhållen odling verktyg, och de två verktyg kan användas för många av samma ändamål. När en person till jordbruket talar om en hand jordfräs, är han dock mest sannolikt att hänvisa till en kortare verktyg som har tre pinnar och kräver en person att böja eller böja sig till marken för att använda den.

En plog är ett verktyg som syftar till att vända på jordlager. Medan de flesta människor kan i allmänhet komma överens om syfte, kan de inte enas om hur verktyget fungerar eftersom det finns olika typer. För stora, kommersiella agriculturists, en plog kan beskrivas som något som är fäst och dras bakom en traktor. På landsbygden och mindre utvecklade länder, en del jordbrukare fortfarande använda mer traditionella metoden att haka sina plogar till hästar eller åsnor och med djuren dra dem.

Ett annat verktyg som kan se olika ut från en gård till en annan är en spruta. Dessa jordbruks-verktyg används för en rad ändamål såsom distribuera gödningsmedel eller bekämpningsmedel. De finns i olika former och storlekar.

Vissa sprutor har en tank om ett ämne är lagras och långa armar som grenar ut från tanken. Dessa kan anslutas till en traktor, och när den rör sig längs, är ämnet från tanken sprutas genom armarna. Andra sprutor har tankar som transporteras på en persons rygg. Tanken är ansluten till en slang som har en trollstav, så att en person mer kontroll över vad han sprutar.

Knivar i allmänhet anses vara kulinariska verktyg men är inte allmänt anses jordbruksredskap. De har dock spela en viktig roll i vissa delar av branschen. Sockerrör är en gröda som fortfarande till stor del plockas för hand. En käpp kniv, som ofta är utformad som en machete med en krok i spetsen, används ofta för denna uppgift i många länder. Skörden knivar är också populära i bananindustrin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.