Vilka olika typer av jordbruk Jobs?

När du tänker på jordbruk, kan jordbruket kommer att tänka på. Det finns dock många andra typer av jordbruk jobb. Jordbruk jobb brukar delas in i olika kategorier, t. ex. jordbruksnäringen, agriscience, jordbruks-kontroll och djuruppfödning. Vissa positioner, såsom jordbruket och ranch, ofta utbildade på jobbet. Det finns dock flera andra jordbruk arbeten som kräver särskild utbildning och en högskola.

Agribusiness är en av de viktigaste typerna av jordbruk jobb. Denna ockupation innebär att arbeta i olika egenskaper med företag som odlar, bearbeta och sälja produkter jordbruk. Det kan innebära jordbruksförvaltning, pris analys och marknadsföring. Även om det kan vara möjligt att arbeta inom jordbruksnäringen utan en högskoleexamen, de flesta för att kräva en fyra examen år högskola eller högre.

Om vetenskapen om jordbruket är mer intressant för dig än verksamheten aspekten jordbruksvetenskap får en bra karriärmöjlighet. Jordbruket forskare arbeta med att förbättra säkerheten och kvaliteten hos både grödor och husdjur. Forskare arbetar ofta i forskningsanläggningar och universitet. Entry positioner, t. ex. produktutvecklare, kräver en kandidatexamen i jordbruksvetenskap. De som vill forska eller undervisa på högskolenivå behöver en magisterexamen eller doktorsexamen.

För att säkerställa att den mat vi äter är säker, det går igenom en besiktning process. Jordbruk inspektörerna se gårdar och databehandlingstjänster som uppfyller alla hälso-och säkerhetsbestämmelser. De testar boskap att kontrollera att de är fria från farliga sjukdomar. Livsmedel kontrolleras med avseende på bakterier och andra föroreningar. Jordbruk inspektörer vanligtvis anlitas av statliga ämbetsverk regering som övervakar jordbruket.

utveckla förbättrade metoder för att odla grödor och höja friska djur är en del av vad jordbruket ingenjörer gör. Ingenjörer utveckla effektivare verktyg för jordbruket, för att utforma bevattningssystem för grödor och arbeta med förädlingsföretag hitta de mest effektiva sätten att förpacka och distribuera livsmedel. Jordbruket ingenjörer behöver en kandidatexamen eller högre och är vanligen anställda vid statliga jordbruks-avdelningar eller livsmedelsföretag bearbetning.

En annan typ av jordbruk jobb är ett djur uppfödare. Uppfödare måste vara väl utbildade om ämnen, såsom djurs hälsa och genetik. Uppfödare måste också veta vad livsmedel till foder till djuren för att få frisk avkomma. De studerar noga olika egenskaper för olika djur, för att avgöra vilka djurs fortplantningsförmåga. Många stora djur är rasen via insemination och uppfödare måste förstå hur detta förfarande fungerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.