Vilka olika typer av Metal självhäftande?

Valfritt antal projekt kan kräva två eller flera stycken av metall som skall fogas till varandra. I de flesta fall regelbundna lim finns runt den typiska hushållet inte fungerar bra som en långsiktig lim. I stället en metall lim vanligen bör väljas, och bland dem finns tillgängliga är polyuretan, epoxy, harts och Spik Liquid ®.

En metall-lim tillverkat av polyuretan är normalt känd för sin styrka. Samtidigt är denna typ vanligtvis ganska flexibel trots sin spänst. En extra piggna är att det är resistent mot vatten. För projekt som är beroende av ett särskilt varaktigt band, är polyuretanlim ofta rekommenderas.

Epoxi är också ett populärt objekt som används för förvaring metall tillsammans, vilket är varför de ofta kommer i form av tätningsmedel, lim, beläggningar och andra liknande produkter. En epoxilim kan bilda ett starkt band med metall, och kan också fylla i luckorna. Ytterligare egenskaper av denna typ som är användbara för metall limning omfatta god elektrisk isolering och motståndskraft mot stötar och kemikalier.

Resin är ett annat lim produkt som kan hålla metall ihop bra, men det är oftast känd för att vara långsam att torka jämfört med andra typer av lim. Medan akryl är en typ av harts, är det en av de snabbare torkning slag. Akryl metall lim är dessutom ofta lämpliga att använda i utomhus-projekt, eftersom det tål både vatten och extrema väderförhållanden. Cyanoakrylat, känd för de flesta människor som superlim, är bara en populär typ av akryl självhäftande.

Liquid Nails ® används ofta i byggprojekt, även om många använder det för mindre projekt hemma också. Till skillnad från vissa typer av lim, blir det inte missfärgade i solen, så det är oftast inte märks. Andra egenskaper är att den är oflexibel och vattentät.

Vissa projekt kräver svetsning, lödning eller mekanisk infästning stället för att använda lim, men de flesta hushåll uppgifter är det bättre med en självhäftande produkt. En metall-lim är att föredra för många människor eftersom det vanligtvis kan erhållas från de flesta butiker hemmet förbättring för ett rimligt pris, samtidigt som svetsning eller tillslutningen material och kunskaper oftast inte vanliga. Dessutom passar en metall lim ofta perfekt i små, ojämna områden på metall, och vanligtvis är osynlig.

Oavsett vilken typ av lim produkt väljs, metallen ifråga normalt bör utarbetas innan limmet appliceras. Ytan måste vara tydlig med skräp, och riktningarna ansökan på förpackningen bör noggrant läsa. Fastspänning av metall bitar tillsammans kan bidra till att de torkar så snabbt som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.