Vilka är de olika typerna av Pipefitter Karriär?

olika pipefitter karriär är ganska bred, eftersom detta är ett hantverk central många stora bygg-och renoveringsprojekt. En pipefitter är någon som kan tillverka, bygga, installera och reparera flytande transportsystem. En pipefitter är något helt annat än en rörmokare, även om båda arbetar med rör och flytande system.

För att bli en pipefitter finns två utbildningsvägar tillgängliga: Community College eller lärlingsutbildning. Samhället college diplom programmet ingår vanligtvis ett arbete term eller arbetsförmedling möjlighet. En två-eller tre-åriga utbildningen lär eleverna alla de kunskaper som krävs för att bli en pipefitter. Genom en lärlingsutbildning, kandidater lära sin kompetens på jobbet, samtidigt ska gå deltid kurser på kvällarna. Denna väg är något längre, men ger heltid som anställd när man lär sig ett hantverk.

Det finns fyra kategorier av pipefitter karriärer: tradesperson, chef, entreprenör, och undervisning. Alla fyra alternativ kräver ett framgångsrikt slutförande av pipefitter utbildningsprogram och underhåll av ett tillstånd utfärdat licens. Det är viktigt att notera att pipefitter licens är giltig för livet och är inte föremål för ny certifiering eller examen förnyelse.

De flesta pipefitter karriärer börjar med en position som en skicklig tradesperson. I denna roll han eller hon ansvarar för att faktiskt tillverka rör och installera dem. Denna typ av arbete är manuellt och kräver betydande fysisk ansträngning. Standarden arbetsvecka är 40 timmar, med helger och övertid krävs om ett projektet försenats.

På en arbetsledande nivå han eller hon är ansvarig för ett team av pipefitters och lärlingar. Dessa pipefitter karriärer kräver organisatoriska och färdigheter planering. Handledaren förväntas leda teamet, planera arbetet, delar och tillgång till de olika systemen och områden som krävs för att slutföra projektet. Många människor främjas i en arbetsledande ställning är förvånade över den mängd pappersarbete och möten i samband med denna roll.

Efter flera år av erfarenhet, många människor väljer att starta eget företag, som tillhandahåller pipefitting tjänster och sakkunskap. Det bästa sättet att göra denna övergång är att utveckla ett rykte i samhället för kvalitetsarbete och utmärkt service. Prata med lokala inköp agenter och utvecklare konstruktion att lära sig vad som krävs för att få sin verksamhet.

Många skickliga hantverkare vänder sig till lärare efter en lång karriär inom området. En kombination av akademiska kvalifikationer, presentationsteknik och arbetserfarenhet är de grundläggande kraven för denna typ av roll. Dessa ståndpunkter har förkortad arbetstid och erbjuder en möjlighet för befälhavaren tradespersons att bidra med sin erfarenhet till nästa generations pipefitters.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.