Hur väljer jag det bästa Skärmaskin Contractors?

Det finns fyra punkter att tänka på när de söker den bästa dikning entreprenörer: anseende, kostnader, erfarenhet och garanti. En grävning entreprenören är oftast ett litet företag med kompetens, utrustning och expertis som krävs för att säkert bygga ett dike. Det primära syftet med att bygga ett dike är att tillåta arbetstagarna att säkert gräva under marknivån. Denna typ av företag är vanligtvis kallas till en byggarbetsplats eller stora byggprojekt för att bygga en skyttegrav, eller ta bort stora stenar eller annat material från byggplatsen.

Skärmaskin entreprenörer är skyldiga att köpa flera stora bitar av entreprenadmaskiner. Dessa inkluderar bulldozrar, mark friska utrustning, dumprar och stora grävmaskiner. Det finns inga särskilda utbildningsprogram för att bli ett dike grävare. Men är det klokt att leta efter ett företag med omfattande konstruktion erfarenhet och ett utmärkt säkerhetsproblem.

När man tittar på lokal grävning entreprenörer, tar sig tid att undersöka deras anseende i det lokala näringslivet. Be om referenser från sin senaste fem kunder och kontrollera med dessa företag. Tala om professionalism personal, punktlighet, säkerhetsåtgärder, och den totala effektiviteten. Fråga inte om priset, men få information om hur nöjda att kunden hade med det arbete som gjordes.

Skriv ett projekt specifikation, beskriver exakt vad arbete som måste göras, bland annat tid linjer, plats och kända risker. Ge samma information till minst tre olika företag, och be om skriftliga offerter, komplett med en fördelning av delar och arbetskostnader. Jämför alla citat i detalj. Det är viktigt att notera att om priserna har betydande avvikelser, titta på beskrivningen av det arbete som kommer att ske. Detta är en viktig del av avtalet och kommer att identifiera var de kostnadsminskningar som gjorts.

Fråga om graden av erfarenhet i den personal som kommer att tilldelas projektet. Detta är en viktig skillnad mellan upplevelsen av företagets totala och den verkliga människor som kommer att vara på plats. Erhålla fullständiga namn, längd på erfarenhet och tidigare arbeten teamet har arbetat med. Titta på priset för arbetskraft och jämföra den med erfarenhet. Det är ofta värt den extra kostnaden för att använda mycket erfaren personal på ett komplext projekt.

Många dikning entreprenörer ger en begränsad garanti med kontraktet. Läs texten noggrant för att avgöra exakt vad som ingår i denna garanti. Det är viktigt att notera att nästan alla diken måste passera inspektion av den lokala byggnaden inspektören. Kontrollera att detta ingår i avtalet och att eventuella brister som uppdagats i en inspektion rättas, gratis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.