Hur väljer jag det bästa Architect företag?

Du kan hitta de bästa arkitekt företag för ditt nästa projekt genom att handla runt och frågar welll valda frågor. Oddsen är, har du en mängd val. Detta kan leda till förvirring och TVEKAN när det börjar bli dags att fatta ett beslut, men om du tar dig tid och överväga varje alternativ noggrant kommer du att ha några problem att göra rätt val.

Börja med att ringa flera lokala arkitekt företag och tala med den person du kommer att arbeta med. Om mer än en arkitekt arbetar på ett företag, tala med flera av dem för att få en bra känsla för varje person. Boka tider för att gå över era planer, och vara beredda att ställa en massa frågor. Gör en lista om det behövs för att hjälpa dig att komma ihåg vad du vill ta reda på. Frågor kan innehålla erfarenheterna nivå, tidigare kunder, prisklasser och tider vändning. Också begära bilder av byggnader de har utformats för att få en uppfattning om kvaliteten på det arbete du kan förvänta dig.

När du har pratat med olika arkitekt företag och minskat ner dina alternativ, är det dags att gå runt och titta på levande exemplar av varje företags verksamhet, inklusive ritningar. Särskilt viktig är möjligheten att ta en levande rundtur i en av byggnaderna arkitekten har designat. Genom att göra detta kan man faktiskt se hur ett projekt har kommit tillsammans.

Tänk på att tala med lokala konstruktion besättning som hanterar fall som ditt. Fråga om arkitekter som de har arbetat med och få all information du kan om varje. De kommer förmodligen ge dig legitima information, och är mer benägna att hänvisa er till en arkitekt som är väl respekterad i ditt område.

Det är också en god idé att tala med ägaren till en byggnad du tycker är särskilt intressant eller lockande. Fråga om den arkitekt som ritade den och räkna ut vilken av arkitekten företag han arbetar för. Du kan också ställa frågor om att arbeta med detta företag och få en bättre känsla för den totala erfarenheten av att hantera dem.

När du har begränsat möjligheterna att endast en eller två arkitekt företag, sitta ner med varje potentiell fast och diskutera ditt eget projekt i detalj. Fråga om du kan se några skisser som representerar vad de kan göra för dig, och ta reda på hur flexibel mönstren. Genom att ha dem göra lite arbete framför tid kan du få en närmare titt på hur det skulle vara som att arbeta med dem på lång sikt. Om arkitekten du har valt verkar orubbliga eller alltför fäst vid sin egen design arbete, gå vidare till någon mer flexibla och tillmötesgående.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.