Vad är kurvor?

Kurvor ® är ett fitnesscenter, ett träningspass idé och en franchise små hälsa klubbar främst inriktad mot kvinnor som grundades av Diane och Gary Heavin 1992. Franchising företaget, så att folk kunde köpa sina egna kurvor ® plats, inleddes 1995. Den första Kurvor ® gym öppnade i Harlingen, Texas 1992 och erbjöd ett unikt träningsprogram för kvinnor, även om ett fåtal stater, kan man gå med i programmet också.

huvudsak fitness program är tillgängliga för personer med alla Fitness nivåer, men om du har några skador eller problem med återkommande smärta i leder eller rygg, bör du rådfråga en läkare först. Personer arbetar på sin egen nivå men, och privat utbildning ges till alla som ansluter sig. Eftersom människor arbetar ute, håller en anställd ett öga på dem, se till att de upprätthåller innebär och positioner medan du använder speciellt konstruerade motion maskiner. Den grundläggande träningen är samma för de flesta människor och är som följer:
  • är Exercise maskiner placeras i en rund form.
  • Flesta maskiner har en återhämtning styrelse i mellan, där person kan göra alla typer av aeroba steg eller helt enkelt vila mellan maskiner.
  • musik i bakgrunden ingår även riktningen att byta maskiner efter en minut har gått.
  • träningspass går genom en cirkel eller krets två gånger ger en 30-minuters träningsprogram.

De maskiner som för kurvor ® användning luftmotstånd, så det finns ingen anledning att ändra vikter. Detta betyder att om du använder återhämtning styrelser att göra någon typ av aerobic steg mellan maskiner, kan du hålla din puls vid högre "aerobic" nivå, som upprätthålls under hela träningen eftersom det finns lite nertid. Du kan intensifiera träningen genom att göra en större mängd repetitioner på varje maskin, och intensiteten i din aeroba steg om återvinning styrelser. Träningen omfattar även så gott som varje större muskel grupp som du arbetar kretsen. En av de bästa försäljningsargumenten av kurvorna ®-programmet är den korta tid det tar att genomföra ett träningspass. Företaget rekommenderar folk arbetar ute tre gånger i veckan, samt studier av träningen visar det bidrar till att öka ämnesomsättningen, bränner fett, och även främjar bygga muskelmassa. Människor som försöker gå ner i vikt snabbare kan göra det genom att lägga till fler program, men om du bara börjat, tre gånger i veckan kan kännas som just enough.

Kurvor ® är inte en vanlig hälsoklubb. Fåtal anläggningar har duschar, och de flesta inte erbjuder någon annan typ av klasser eller alternativ till deras verk system. Målet är att få in och ut i trettio minuter, med cirka fem minuter stretching efteråt, istället för att ägna timmar på gym, förvirrad av många andra program. Programmet har haft stor framgång, och företaget har nu över 10. 000 franchise platser i USA.

De flesta kvinnor tycker att de kan åta sig att korta framträdanden på gym tre gånger i veckan, särskilt i ett bekvämt, trivsamt miljö, där programmet är lätt att förstå. Medlemskap kan bli högre än den genomsnittliga gym medlemsskap i föreningen, cirka $ 50-75 amerikanska dollar (USD) per månad. Sök efter specials, som ofta förekommer i tidningar annonser och direktreklam kuvert post.

En betydande publicitet slag till kurvor ® var en rapport 2004 att donationer till välgörande ändamål som grundarna av företaget var att finansiera de mer aggressiva organisationer inom pro-life-rörelsen. Detta är inte fallet, även om företaget gör några donationer till centers att stödja kvinnor med ekonomisk hjälp, och donerade baby kläder och accessoarer, när de redan har valt att inte ha en abort. Även denna information korrigerades står cirkulera fortfarande att Kurvor ® hemlighet arbetar mot en kvinnas rätt att välja. Mer exakt, stöd de pro-life-orienterad centers att hjälpa kvinnor som har valt att inte göra abort, och behöver känslomässiga och finansiell hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.