Vad är Tumbling?

Trumling är en form av gymnastik som utförs utan hjälp av rekvisita, du kan också höra det kallas golv gymnastik. Liksom andra former av gymnastik, trumling kräver enorm fysisk styrka, flexibilitet och uthållighet, och tumlare typiskt tåla tuffa träningsprogram till villkor sig. Flera former av tumlande anses OS-sporter, och dessa händelser är ofta mycket populära bland åskådarna.

historia tumbling är mycket gammal. De gamla grekerna utföras säkert flera former av tumbling, värdera fysisk kondition och demonstrationer av skicklighet, liksom romarna. Med uppkomsten av kristendomen, trumling kan ha bleknat kort från allmänhetens ögon på grund av förändrade åsikter om människokroppen, men aldrig försvunnit helt.

Medieval tumlare utförs under spelar, som en del av cirkusar, och på egen hand, och tumlare var också populära vid domstolarna i många kungliga siffror. Tillsammans med clowner och andra underhållare, ljusnade tumlare Royal Courts, och några blev till och med gynnade siffror vid hovet, bedecked i fina kläder och smycken när de inte utför. Under 1800-talet, porlande upplevde ett uppsving, tillsammans med en mängd andra sporter, tack vare den naturliga hygien rörelse, och när porlande blev en olympisk sport, hade det blivit allmänt accepterade i samhället.

tumlare Flip, rulla, hoppa, göra kullerbyttor, och visa handsprings under sin rutin. De flesta tumlare har extremt dynamisk rutiner, som driver sig själva över mattan med en passivitet och rutiner är vanligt samordnas på musik för att göra dem till konstnärliga framträdanden samt demonstrationer av fysisk skicklighet. Tumlande i dag är vanligen utförs på specialdesignade mattor som ger starkt stöd för tumlare.

Personer som vill bli tumlare brukar börja tidigt, eftersom grunden för fysiska förmåga i gymnastik läggs tidigt. Även äldre människor kan ta upp tumbling, kan de aldrig så smidiga och skickliga som yngre tumlare. Tumlande föreställningar kan ses vid olympiska spelen och många idrottsevenemang cheerleaders ofta visa tumlande som en del av golvet rutin, till exempel.

p

tumlare kan också hyras för offentliga arrangemang, tillsammans med andra akrobater och personer utbildats i cirkus. Vissa tycker om att inkludera cirkus demonstrationer vid olika evenemang för att hålla dem intressanta och engagerande, och för att ge deltagare något att fokusera på.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.