Vad är TIMMERTRANSPORT?

TIMMERTRANSPORT är en vattenlevande sport där två personer jämvikt på båda sidor om en logg liggande i vattnet, och en av konkurrenterna börjar gå, vilket loggen att rulla. Den andra konkurrenten måste hålla jämna steg med de rullande logg, eller ramlar av, slutar rundan. Fotbollen har sitt ursprung i Nordamerika, speciellt i nordvästra Förenta staterna och Kanada, även om det har spridit sig till en internationell nivå, tack vare det arbete för förespråkande organisationer. Som du kan ana av det faktum att en logg är inblandad TIMMERTRANSPORT sitt ursprung i timmer samhället. Många avverkning samhällen tog fördel av lokala vattendrag att transportera stockar gratis, trädfällning, beskärning dem och sedan rulla dem i floden och tillåter dem att flyta nedströms till kvarndamm, vid vilken tidpunkt de skulle kunna halas ut och bearbetas. Regelbundet, skulle det vara nödvändigt för människor att gå på stockar för att manipulera sina arrangemang i kvarndamm, och detta utvecklats till ett spel där skogshuggare skulle utmana varandra att hålla på rullande logg.

denna sport är också känd som Birling . Historiskt deltog bloggare på alla stockar som råkade vara tillgänglig och till utmaningen och potentiell fara. I själva verket kunde TIMMERTRANSPORT vara ganska farlig i en fullsatt kvarndamm, som bloggare löpte risk att krossas mellan andra stockar i dammen om de föll. Modern TIMMERTRANSPORT använder standardiserade stockar som har putsats till storlek, och en del tävlingar även omfattar syntetiska stockar. Målet bakom standardisering är att göra idrotten rättvis för alla konkurrenter, genom att säkerställa att ingen vinner en orättvis fördel med särskilt väl balanserad eller positivt-textured log. Standardisering gör också sporten säkrare än det borde vara annorlunda. Konkurrens loggar vanligtvis målade med ljusa ränder som gör dem lätta att visualisera i vattnet, och vissa matta eller annat texturerat material för att göra det lättare att greppa loggen.

För det mesta är konkurrenskraftig TIMMERTRANSPORT domineras av män, liksom timbersports i allmänhet. Däremot kan kvinnor och konkurrerar, och några av de bästa logrollers i världen är kvinnor. Den amerikanska Mellanvästern i synnerhet verkar ras starka kvinnliga idrottare, och i vissa fall flera generationer tävla tillsammans. I likhet med andra timbersports, TIMMERTRANSPORT firar delar av skogssektorn som annars skulle gå förlorad, eftersom fåtal fabriker använder floder och millponds som en metod för hantering av virke i dag, och TIMMERTRANSPORT på jobbet skulle betraktas som en allvarlig kränkning säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.