Vad är Sturgis?

Staden Sturgis är belägen vid foten av South Dakota's Black Hills, på den västra kanten av staten. Grundades i augusti 1876, var Sturgis ursprungligen byggdes för att betjäna behoven sjunde kavalleriet, baserad på angränsande Fort Meade. Sturgis döptes efter Major Samuel D. Sturgis, som var baserad på fortet, men är också ibland kallas "Key City of the Black Hills" och "City of Riders. "

Även Sturgis är rik på historia och nära till många historiska minnesmärken och nationalparker är den årliga Sturgis Motorcycle Rally dess mest kända attraktion. Den årliga rally sväller dess 6. 442 (2000) befolkning på nästan en halv miljon. Om du inte är intresserad av motorcyklar, är Sturgis ett bra ställe att stanna när du är i området. Mt. Rushmore är i närheten, liksom Custer State Park, Jewel Cave nationalmonument, Crazy Horse Memorial, Devils Tower National Monument och Centennial Trail. Bear Butte State Park är också en attraktion, liksom Black Hills National Cemetery. Under vintern är det snöskoter och skidåkning i närheten. Det finns ingen förneka det-årligen Sturgis Motorcycle Rally är de stadens främsta bröd och smör. Rallyt, som skapades av pappsen Hoel och de ursprungliga medlemmarna i Jackpine zigenare, hölls för första gången den 14 augusti 1938, och har hållits den första veckan efter det första hela helgen i augusti nästan varje år sedan dess. Det är en så stor händelse för staden att det finns en stad Sturgis Rally avdelningen som planer för rallyt året runt. Rallyt sätter stadens infrastruktur i överväxel för att plocka upp de cirka 585 ton (530. 703 kg) av sopor som genereras under veckan, samt att ge extra polisskydd (324 parkeringsböter utfärdades under 2006), akutsjukvård, etc.

Även om det är en stor produktion för Sturgis, skattepliktiga försäljningen från tillfälliga försäljare var 12. 38 miljoner US-dollar (USD) under 2006, vilket gör den mycket lönsamma. Staden tog i över 256. 000 dollar i skatteintäkter, för att inte tala om de statliga intäkterna under veckan i rally. Det finns något för nästan alla på Sturgis Motorcycle Rally: konserter, racing, skönhet konserter, motorcykel förening och möten klubb, och även en Pickle Lickin 'som sponsrades av World Pickle Lickin' Federation. För dem som älskar natursköna bilåkning, shopping och visa upp sina luras ut motorcyklar är Sturgis en mycket förväntade årliga destination.

Somrarna är heta i Sturgis-Augusti toppnoteringar genomsnitt 85,1 ° F (29,5 ° C), men vintrarna är kylig. Januari höga temperaturer genomsnitt 33,8 ° F (1 ° C), och besökarna kan förvänta nyckfulla väder som helst på året. Sturgis kan kommas åt genom Sturgis flygplatsen, eller Rapid City Regional Airport med flyg, eller off Interstate 90 med bil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.