Vad är Skydiving?

Skydiving är en sport där deltagarna hoppar eller faller från flygplan på hög höjd. De kan utföra ett sortiment av antenn manövrar innan du distribuerar en fallskärm för att bromsa deras härkomst, så att de kan komma försiktigt att vila på jorden nedan. Sporten är också känd som fallskärmshoppning, med en hänvisning till den viktiga del av säkerhetsutrustning. Människor på olika nivåer av fysisk kondition kan delta i fallskärmshoppning, så länge de är redo för en adrenalin-packade sport som kan vara både skrämmande och spännande.

rötter fallskärmshoppning är faktiskt mycket äldre än många inser. Flera medeltida uppfinnare utvecklat rudimentär utrustning som skulle kunna ha använts för fallskärmshoppning verksamhet, och 1797, hoppade Andre Jacques Garnerin från en luftballong med en fallskärm, markerar den första händelsen i verkligt modern fallskärmshoppning. Sporten förfinades ytterligare under 1800-talet, och många militärer tog med det i 1900-talet. På det militära, fallskärmshoppning var ursprungligen avsett att vara en backup säkerhet mekanism för flygare. Om ett plan invalidisering under flygning, kunde piloten sätta in en fallskärm för att rädda hans liv. Intrepid piloter började Skydive fritiden också, och i många länder, ytterligare ansökningar om fallskärmshoppning ansågs. Många moderna militärer använder fallskärmshoppning för truppen spridning, till exempel. Löpeld fighters Skydive också för att nå avlägsna platser, så att de kan vara på plats snabbt.

potential fallskärmshoppning som motionsidrott var också snabbt insåg. Både kvinnor och män deltog i utveckling och förfining av fallskärmshoppning som sport, och fortsätter att göra det. Sport fallskärmshoppning kännetecknas av att utföra med en känsla av flärd och säkerhet. Sport fallskärmshoppare även utföra stunts i filmer och för produkt-kampanjer. Grupp fallskärmshoppning är också ofta utförs som en sport, som är wingsuit flygande, en variant av fallskärmshoppning som använder en specialdesignad flyg att passa bättre efterlikna känslan av att flyga.

Flera säkerhetsåtgärder vidtas för att göra fallskärmshoppning så säker som möjligt. Fallskärmshoppare regelbundet kontrollera sina redskap för att säkerställa att den är i god form, och de flesta fallskärmshoppare göra en säkerhetskopia fallskärm. I vissa fall kommer backup sätta in automatiskt om en Skydiver når en viss höjd. Både primära och sekundära fallskärmar kontrolleras med styrning linjer, vilket gör att Skydiver att kontrollera hans eller hennes härkomst. Internationellt flera organisationer främja en säker fallskärmshoppning, erbjuder klasser och certifieringar i fallskärmshoppning.

För användare som vill uppleva fallskärmshoppning för sig själva, många företag runt om i världen erbjuder fallskärmshoppning möjligheter . I allmänhet människor tar tandem fallskärmshoppning hoppar sin första gångerna ut, så att de kan lära sig grunderna innan du tar över på egen hand. Bra fallskärmshoppning utbildning också innefattar mark skolan också, att se till att Skydiver är säker, trygg och redo för ett solo. Vissa bolag erbjuder även fristående fallskärmshoppning upplevelser för människor som bara vill prova det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.