Vad är Paintball?

Paintball är en kombination bekämpa spela och överlevnad jakt spel. Men istället för att jaga djur med skjutvapen, folk skjuta på varandra med kanoner som skjuter bollar av färg-därav namnet.

uppfanns första paintball pistol 1970 som ett verktyg för märkning av boskap och träd för schaktning. Början av paintball spel som spelas i dag inträffade i början av 1980-talet. Det fångas snabbt på som en legitim sport när Sports Illustrated publicerade en berättelse om en paintball turnering. För år 1993 var det får den uppmärksamhet av alla sporter media med första telecast turneringen visas på ESPN.

Avid paintball deltagarna spela på speciellt som anges paintball fält. Dessa innehåller vissa gränser, barriärer bakom vilka spelare kan gömma sig, och områden som är neutrala. Det finns även inomhus arenor för att spela som är komplett med visningsområden och belysning. Den utrustning som används vid paintball omfattar paintball pistol och en ansiktsmask eller skyddsglasögon som minimiskydd. Det finns också jakt-liknande kläder som skyddar och spelare kamouflage. Advanced deltagare har vanligtvis speciella paintball lastmaskiner och selar för sina kanoner, vilket gör det lättare att köra, ladda och skjuta. är domare och domare ofta används i paintball tävlingar. Spelare måste strikt följa samtal och beställningar av dessa tjänstemän. Tjänstemännen primära uppgift är att avgöra om en paintball träff är legitimt, vilket innebär att den är tillräckligt stora och inte gjordes inom den 25-fots skytte gränsen. Spelarna måste också hålla sig inom rätt område eller gränser domstol. För att garantera säkerheten för spelarna, turneringarna match ofta spelare med erfarenhet och kunskapsnivå.

Paintball har blivit så populär sport som de flesta utrustning för nybörjare till mellannivå nivå kan köpas på de flesta sportartiklar butiker. De mer avancerade spelare kan handla på ett av hundratals specialbutiker eller online-butiker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.