Vad är Ninjutsu?

Ninjutsu är en gammal kropp av andlig och kampsporter läror utformad för feodala japanska spioner och lönnmördare. Praktiker, berömda kallas Ninjas, utvecklat konsten i avlägsna bergsområden i Japan för att bekämpa Samurai hyresvärdar som kom till makten om en tusen år sedan.

Även Ninjas bevakade noga sin utbildning tekniker och filosofier, den Ninjutsu stil sägs vara ett förkastande av vägen för Samurai, som innebar följa strikta hederskodex. Ninjas var ryktet att vara hänsynslös, listig och smygande mördare som skulle stanna vid något att besegra sina motståndare. Som anseende Ninjas växte på landsbygden,allmoge trappades ryktbarhet av Ninjas skicklighet, tillskriva demmed övernaturliga krafter. Namnet Ninjutsu kan översättas till konst Stealth . Ninjas begränsas vanligtvis sina kläder till mörkblå eller svarta kläder och vanligtvis genomförde sina uppdrag under natten. Trots att många Ninjas var skickliga krigare, var deras förmåga ofta överdrivet att inkludera flyg-och förmågan att förutsäga framtida händelser.

förbjöds Ninjutsu i Japan från 17th century; Men i den modernadag har nio kämpar system, varav åtta härrör från Ninjutsu, haringår i en enda skola heter Bujinkan. Moderna Bujinkanarbetssökande studie Ninpo, eller den "tysta steg," tekniker som omfattar överlevnadstrategier, improvisation och obeväpnade, nära kontakt slåss.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.