Vad är K’NEX?

K'NEX? är både ett företag och dessutom ett varumärke av populär konstruktion leksak som utformades av Joel Glickman och först produceras av K'NEX företag som Glickman igång med sin bror Bob. Idag säljer företaget inte bara K'NEX? men också två andra välkända och populära barns byggnad leksaker: Lincoln Loggar ® och Brio ®.

Idén till K'NEX? kom till Joel när han lekte med några strån på ett bröllop. Den ursprungliga produkten, som du kan förvänta dig från halm modellen gjordes med spön och kontakter. Senare rörelsen lades, med kugghjul, remskivor, och hjul. En tredje utvecklingssteg införlivas rörelse med flera mekanismer: motorer som var integrerade i modeller och mekaniska hårddiskar. En fjärde innovation tillät K'NEX? skall programmeras och ledde till CyberK'NEX?. Förutom att utöka funktionerna i delar fanns andra förändringar i K'NEX? tiden. Färgerna i byggnaden delar förändrats, och när de modeller som kunde byggas utvidgas till att omfatta fordon och rymd-tema modeller, lades krom delar.

K'NEX? produkter är riktade till olika åldrar av barn, från förskola till nio och uppåt. Produkterbjudanden omfatta tema uppsättningar som å ena sidan mål modeller som kan byggas såsom fordon, nöjesparker och contraptions-och slips till andra märken, såsom Sesame Street?.

Bortom modeller för lek, K'NEX? erbjuder en produktlinje för utbildning, så att lärare kan införliva K'NEX? i förskola genom gymnasieutbildning. Den första uppsättningen i serien är en tidig barndom som att hänvisningar grundläggande pedagogiska principer som livscykler och transport. För elever, särskilda frågor ingår grundskolan och sekundär fysik skolan med utforskandet av enkla maskiner, såsom hjul, kugghjul, axlar och lutande plan, tillsammans med solenergi, matematik och sätter geometri för betyg 1-3 och 4 -- 6, och en biologi-inriktat kit som gör att eleverna undersöka DNA-replikation och transkription. En specialtillverkade Lärarhandledning finns tillgänglig för DNA-uppsättning. Eftersom K'NEX? är gjorda av plast, kan föräldrar tycker att deras barn upplever mindre frustration med dem än med trä Tinkertoys?, till exempel, som har haft en del problem med dålig passform mellan olika delar. Dessutom, trots att kit kan vara märkta för vissa möjliga resultat, kan barnen ha roligt med spontana spela bara sticka ihop bitarna utan ett formellt mål i sikte.

p

Ställer kan kombineras för att göra större modeller, och lagring speciellt konstruerade för att leksaken är tillgänglig. Bygga tips på K'NEX webbplatsen kan hjälpa unga byggare undvika frustration.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.