Vad är Equitation?

Equitation är konsten att rida en häst. I häst visar, equitation klasserna fokuserar på att kompetensen hos de ryttare, snarare än de talanger från berget, och många börjar ryttare vill börja i equitation klasser så att de kan behärska konsten att rida innan de utvecklas till mer utmanande stilar att rida . De flesta av de bästa cyklisterna i världen har utmärkt sig i equitation klasser, med sin utbildning som ett förarbete till master dressyr, hoppning, fälttävlan, och andra krävande färdigheter ryttaren.

I ett equitation klass, domare tittar på formen på de ryttare, mycket uppmärksam på sin plats, hur tyglarna hanteras, hur ridning rekvisita såsom grödor används, och att nivån på kommunikation mellan häst och ryttare. Ryttaren är normalt ombeds att gå igenom en rad åtgärder för att demonstrera olika ridning färdigheter, uppvisande av kunskaper i olika gångarter och hoppar över samt på lägenheten. Att möjliggöra gott om utrymme för att bedöma, ryttare i en equitation klass brukar gå en i taget, så att domarna kan koncentrera sig. kan en mängd olika hästraser användas i equitation. De flesta förare föredrar att använda lugn, vältränade hästar som kommer att framhäva sin kompetens, och Hot Blooded raser kan undvikas så att hästen inte agerar upp i ringen. Equitation kan göras på engelska eller Västlig riktning, beroende på utställningen, och tack hålls vanligen enkel, som är hästens grooming, så att all fokus ligger på cyklisten. Den korrekta plagg för equitation igen varierar, beroende på showen, men de är oftast enkla och snyggt. Medan ridning är ryttaren bedöms utifrån hans eller hennes prestationer och kontroll av berget, om ryttaren verkar arbeta hårt, till exempel, han eller hon skall markeras. Punkter också tas bort för främmande rörelser, förvirrande kommandon, överanvändning av rekvisita, och avsaknaden av lugn i sadeln.

Utbildning i equitation är koncentrerade bilda en relation mellan häst och ryttare, så att de båda arbetar som ett team. Medan föraren har kontroll, lyssnar han eller hon också till häst, och försöker att tillgodose behoven av hästen innan de blir ett problem. Genom utbildning i equitation, ryttare bli mer trygga och säkra i sadeln, och de ofta lära känna sina hästar mycket bättre. Equitation kan också användas för att förbättra en hästs utbildning, att främja utvecklingen av god sed och en mer ansvarsfull inställning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.