Vad är Aqualates?

Aqualates är en utmanande vatten aerob träning baseras på samma anatomiska riktlinjer och principer i Pilates övningar. Denna träning har utvecklats av CHIMENE Motiverno-Cole och Tori Brown, som ville skapa en lätt föränderliga, miljövänlig, vattenlevande motion system. Ibland kallas "vatten Pilates," Aqualates designades specifikt för att stärka rygg-och magmusklerna, även kallat kroppens "kärna. " Förutom att vara en intensiv, kalorier bränner träningspass, ökar Aqualates koordination, rörlighet, stabilitet, uthållighet, och balans. p

Aqualates kan anses vara en perfekt träning för dem som lider av bäcken, rygg, eller andra gemensamma smärta eftersom effekterna av tyngdkraften minskas avsevärt i vattnet, vilket resulterar i ett low-impact motion. Människor återhämtar sig från operation eller skador som ofta deltar i Aqualates klasser för att bygga upp sin styrka snabbare och mer försiktigt än de kunde genom att utöva på land. Aqualates är också perfekt för äldre personer med begränsad rörlighet.

Aqualates växer i popularitet med gravida kvinnor som en säker och rolig form av prenatal övning. Eftersom denna typ av träning ökar styrka, uthållighet och flexibilitet, skulle det hjälpa möjligen lätt förlossning och även påskynda en kvinnas återhämtning efter förlossningen. Aqualates deltagarna är utbildade för att kontrollera sin andning, vilket också kan hjälpa till att minska intensiteten i arbete.

Deltagarna behöver inte vara bra simmare att delta i en Aqualates klass, även om det säkert inte skulle göra ont att ha grundläggande kunskaper simning. Icke-simkunniga kan fortfarande utöva genom att göra enkla vattnet benet cirklar och lyfter benet och gå runt den grunda delen av poolen som en ballerina. Andra drag innebär anläggning för floatation enheter såsom en strand boll eller en tjock plast nudel samtidigt som man gör grundläggande knäböj och utfall. Mer avancerade deltagare Aqualates kan bekräfta sitt biceps, triceps och axlar med hjälp av särskilda boxhandskar eller aquabells, som hantlarna speciellt framtagen för att utöva i vattnet.

Aqualates instruktörer presentera samtliga övningar i form av anatomiska funktion, vilket leder till deltagarna att göra en "själ och kropp anslutning" och att flytta mer effektivt. Deltagarna lär muskulös medvetenhet och kontroll medan vattnet kyleffekt på kroppen gör övningarna verkar mindre ansträngande.

Medan Aqualates låter definitivt roligare än att svettas på ett löpband, Det är viktigt att enskilda konsultera sin läkare innan de deltar i någon form av träningsprogram. Det är också viktigt att komma ihåg att dricka mycket vätska, samtidigt gå en Aqualates klass, som i poolen kan faktiskt öka chansen uttorkning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.