Vad är ACC?

ACC, eller Atlantic Coast Conference, är ett college Sports League som inkluderar Division I skolor i National Collegiate Athletic Association (NCAA). ACC team ligger upp och ner på östkusten i USA och spela mot andra lag inom konferensen, liksom Division I lag från andra konferenser. Av de tjugo sporter som ingår i konferensen, är ACC lag mest kända för sina framgångar på college basket och college fotboll. Den ACC grundades 1953 med sju ursprungliga medlem högskolor och universitet. Grundande lagen var ursprungligen medlemmar i Södra konferensen, men var missnöjda med några av reglerna på plats. Vid denna våren södra alpkonferensen, de sju skolor som ingår Duke, Clemson, North Carolina, Maryland, South Carolina, North Carolina State, och Wake Forest, som finns i deras tillbakadragande meddelanden och började ACC.

Genom åren anslöt sig fler skolor i ACC. Virginia, Georgia Tech, Florida State, Miami, Virginia Tech, och Boston College sällat sig respekterade skolor som deltar i ACC kollegialt sport. År 1971 drog South Carolina från konferensen. Dessa händelser ledde till tolv lag konferens som är så populär i NCAA dag. I ACC omfattar en rad olika sporter för både manliga och kvinnliga kollegiala idrottsmän att tävla i. I Fall, fotboll, Landhockey, längdskidåkning, och volleyboll spelas i konferensen. Vintersport inkluderar basket, brottning, simning och dykning, och inomhus friidrott. Under våren kan idrottsmän tävla i baseball, softball, friidrott, golf, rodd, tennis och lacrosse.

Många college idrottare välja skola bygger på professionella spelare som kräver att särskild skola deras Alma Mater. ACC team har producerat några av de bästa professionella idrottare som världen någonsin skådat. Välkända spelare som Michael Jordan, Lawrence Taylor, Tim Duncan, och många andra avslutat sin före yrkeskarriär på ett ACC universitet. Dessutom har ACC skickat många spelare till olika OS-och amatörnivå sportevenemang.

Med ett dussin början skolor och ett engagemang för kvalitet i idrott, är ACC förmodligen att bli en topp konferens i NCAA år framöver. Fans se sina favoritfilmer arbetslag, år efter år, medan gymnasieelever sträva efter att göra betygen och resultaten för en chans att spela där deras favorit pro gjorde. Den långa tradition av Atlantic Coast Conference sport kommer att fortsätta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.