Vad är ett tält spel?

Tidigare inrätta ett tält var ofta stora problem, men dagens tält nästan montera själva. Populära kupol tält i slitstark rip-stop nylon poppa upp på några minuter med liten ansträngning. Men du kanske hittar ditt tält rulla undan med den första vinden om du använder en text spel i varje spel slinga för att säkerställa den. Ett tält insats är en stegring av olika design, drivs i marken på ett 45 ° vinkel i ytterkanten av tältet. Antalet tältet krävs insatserna beror på storleken på tältet, men de flesta tält funktionen Dubbel söm loopar nylon spel i varje hörn och i mitt punkter på varje sida. Dessa öglor fäster cheferna för insatserna, med tältet insats placeras så insatsen slingan dras lärs ut. Detta håller ned i tältet platt och förhindrar skador. Det håller också tält från att ändra ståndpunkt. Det finns många konstruktioner av tält Stakes för användning i olika terräng. Till exempel, ett tält insats avsedd för hårt underlag kommer inte att säkra ett tält i sand eller snö. Därför kan det vara klokt att investera i ett par olika typer av tält insatserna så att du alltid är beredd att tälta.

Tallhällmark: Spettet tältet insats görs för pitching tältet på stenig mark. Dessa aktier liknar tjock, pekade Railroad spikar och kallas ibland "Rock Buster" stakes.

Hård mark: Needle tält Stakes, även kallad Shepherd's krokar , liknar stickor med hooked huvuden. Dessa tält Stakes kommer i varierande längder och i olika typer av material, inklusive synnerligen starka titan. Nål störar av sämre kvalitet ibland ingår i ett tält köp. Om metallen är för mjuk, kommer tältet insats böja när hamrad. Eftersom dessa aktier är lätta, de är inte bra för att bryta rock, men deras tunna profilen gör att de kan köras lättare i hård mark.

Hard to medium mark: vinkelstål tältet spel kan ta stryk, och dess större profil gör den mer mångsidig än andra typer. Det kan hamras in hårt underlag med lite mer muskler än det tar att hamra in nålen insatser, men vinkelstål tältet spel håller bättre där marken är lösare. För en all-around tält spel är det vinkelstål förmodligen den bästa insats, även om det inte kommer att räcka i snö eller sand. Plast tält Insatserna är ofta formade som Stakes vinkel järn, men sämre kvaliteter av plast kommer inte att hålla upp till hammering.

sand, snö eller isiga marken: Tält stöttor för detta ändamål är allmänhet är tillverkade av slitstark lätt aluminium, formad som vinkel järn, men med hål eller ventiler stansade i utformningen. Detta gör att kall grund för att bilda isen genom hålen, skapa ett "grepp" på tältet insats. I sandig terräng, hålen skapa drag för tältet insats. En suppleant tält spel design för sandig mark liknar en nål insats med en omvänd pyramid som fästs på den översta tredjedelen av tältet insats. I sand, kan det vara lämpligt att placera en tung sten över begravda del av tältet spel.

p

Tält insatsen är blygsamt prissatta och lättillgänglig campingutrustning säljs . Skydda ditt tält med pålar kvalitet tält och du kommer att tacka dig för denna lilla investering som lönar sig i stora utdelningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.