Vad är ett armborst?

ett armborst är en modifierad pilbåge system. Uppfanns av kineserna så tidigt som 6 B. C. för militärt bruk, har det inte blivit populär i Europa förrän över ett tusen år senare. Den Armborst har en båge som bifogas ett lager, möjliggöra fortsatt laddas när den inte används. En spak bifogas beståndet medhjälpare vid lastningen av armborst. När spaken släpps, kommer pilen, eller bult, brand.

Armborst är dödliga korrekta och har ett skjutfält längre än en traditionell pilbåge. De är lättare att hantera och är det perfekta vapnet för dem som inte har styrkan att effektivt dra den klassiska bågen. Nackdelen med pilbåge är att det tar längre tid att ladda och sex till sju pilar kan bli skjuten av en pilbåge under den minut det tar att ladda armborst. Det utökade sortimentet av armborst förklarar sitt överklagande. Jämfört med pilbåge, som kan skjuta ca 280 fot (255 meter), kan armborst täcka ungefär 380 yards (360 meter). Vid taktiska intervall kan både vapen Pierce RUSTNING som pilen dämpades korrekt. den romerska armén visste om att det finns armborst, men valde att stanna hos de traditionella pilbåge som vapen att välja. Man tror att armborst infördes till Europa av Vilhelm Erövraren i slaget vid Hastings år 1066. Armén av Richard I som armborst i Mellanöstern under korstågen och armborst var det bästa vapnet för mördare av tidsperioden. Användning av armborst utspridda över Storbritannien och Europa och har använts i strid förrän den 15: e århundradet.

Efter den tiden var de huvudsakligen används för jakt. Användningen av ett armborst är fortfarande populär för jakt spel och målövning. Armborst idag görs av många material, inklusive trä, metall och plast polymer. Armborst finns i många stilar och storlekar från armborst pistolgrepp till full storlek militära modeller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.