Vad är en ram tält?

En ram tält är en tillfällig, mobil, relativt lätta skydd som är idealisk för en rad olika användningsområden från campingen till större tält händelser. Även linor är i allmänhet inte skyldig att ställa upp en ram tält, kan vissa av dessa tält måste säkras med hjälp av Jordspett. Istället för att använda det traditionella repet systemet bygger en ram tält på stark stålstänger för stöd.

Ram tält har två lager av varaktigt väderbeständigt material. Det första lagret fungerar som isolering inne i tältet, medan det andra skiktet sveper runt en stålram som skapas från tältstänger. Vissa frame tält kan ha olika områden, bland annat ett sovrum, kök och gemensamt område. Dessutom kan vissa versioner även ett litet fönster eller annan öppning. Vad tält går, ram tält tenderar att ha mycket stora väggar. Den genomsnittliga frame tält har sidor som når upp till sex meter, och större tält kan ha väggar som överstiger trettio fot. Frame tält har också stora sluttande tak som kan vara upp till sju meter höga. På grund av höjden på dessa strukturer, ram tält blir utmärkta evenemanget och camping tält för större grupper. Det enda nackdelen med att en ram tält är det faktum att dessa tält kan väga upp till 200 pounds (91 kg).

Medan ram tält ger tillfredsställande skydd mot elementen, och de även massor av huvud och ben rum var dessa tält inte gjort för vandring eller bergsklättring. För just dessa idrotter, är en lätt specialiserad tält ett bättre alternativ. Istället är en ram tält ett perfekt alternativ för campingplatser och nivå camping ytor. En fördel med vikten av en ram tält är det faktum att dessa tält är inte lätt blåsas över. p

Frame tält kan göras från alla typer av tyger, även om de flesta av dem är gjorda av tyg eller polyester. Polacker ofta gjorda av stål, även aluminium pole ram tält finns. En aluminiumram tält innehåller inga center pol, och dessa tält kan lägrade sig på alla typer av underlag gör dem ganska praktisk.

Dessutom aluminiumram tält kan placeras intill en byggnad, eller anslutit sig till ett annat tält. Frame tält varierar i storlek från två personer tält till tält som är tillräckligt stora för fritids funktioner såsom bröllop. Mindre frame tält är lätta att montera, och många av dessa tält kan lägrade inom tio till tjugo minuter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.