Vad är en lyx Box?

En lyx låda är en sluten låda på en sport stadion. Detta kan också kallas en lyxig svit, loge eller företagsnamn box. Den lyxiga lådan ger oftast utmärkt visning av idrottsevenemang, och liksom en tendens att erbjuda många andra bekvämligheter inte har tillgång till den genomsnittliga sportfantast. En lyxig låda är normalt ganska dyrt. I mindre arenor kan lyx rutan upplåtas för runt $ 10. 000 (USD) per år. I större arenor, kan priserna för lyx rutan hoppa till miljontals dollar. Företagen köper ofta en lyx ruta för att uppvakta kunder eller belöning generera anställda.

Några lyxiga lådor ha mer service än andra. Arenor kan bygga flera klubb sviter och flera chefskontor som kan hyras för olika priser. Klubben sviterna kan erbjuda färre sviter, eller avstå catering. Den chefskontor tvärtom tenderar att erbjuda betydligt fler platser och fler krusiduller. är enorma mängder av intäkterna från försäljning eller uthyrning av någon av dessa typer av lådor. Till exempel debiteras Brewer's Stadium i Milwaukee en miljon dollar att hyra en Executive Suite 2000. De snabbt gjort miljontals dollar på försäljningen av deras verkställande och sviter klubb. En lyxig låda erbjuder flera bekvämligheter förutom förmånliga sittplatser. De vanligtvis är utrustade med en full bar, och eventuellt en bartender. De har privata badrum, så att lyx rutan leasingtagare inte behöver vänta i rader på regelbundna offentliga badrum. Vanligtvis catering erbjuds också. Många lyxiga lådor har plats för upp till 30-40 personer. De kommer också vanligen är utrustade med flera tv-apparater, så ett idrottsevenemang kan ses live och minut skott kan tittade närmare.

Sports fans som inte har råd med en lyx låda kan ofta irriterad över att dessa stora exklusiva samling av platser att se ett spel svårare för andra tittare. Några av de nyare arenor har försökt att rätta till denna situation genom att placera den lyxiga lådan på ena sidan av fältet bara. Detta ger mindre rika fans en chans för samma uppfattning.

Men, färgade i ull idrottsintresserade vill ofta sittplatser på deras hemmalaget's "sida". Vanligtvis stadion sittplatser är delad på mitten, med de som stödde hemmalaget eller besökarna sitter på olika sidor av arenan. Några ivriga fans kan bli ganska irriterad om en lyxig låda hindrar dem från att se ett idrottsevenemang från rätt sida av stadion. Stora arenor hävdar att priserna för lyx lådor att hålla biljettpriserna låga för fans med ljusare pocketböcker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.