Vad är en Skidhållare?

grundläggande Skidhållare är en apparat som används för att säkra och transportera skidor på den yttre taket av ett fordon. I de flesta fall, skidhållare är konfigurerade så att det är möjligt att fästa rack till taket på bilen eller lastbil tillfälligt. Men det finns sätt att permanent fästa Skidhållare, om detta är önskvärt.

skidhållare är bara en typ av idrott rack som ofta används för transport av sportutrustning. Tillsammans med Skidhållare, snowboard rack är också populära alternativ. Liksom Skidhållare, kan en snowboard rack tillfälligt eller permanent fäst på taket av fordonet, vilket gör det enkelt att ta utrustningen tillsammans för en helg semester i fjällen. En av de största bekymmer som människor har om installation av en Skidhållare är att enheten kommer att skada lack på taket av bilen. Även om detta är möjligt om racket är inte korrekt installerat, mest Skidhållare mönster som säkerhet kuddar som hjälper till att fungera som en buffert mellan ram av räcket och målgång i paintjob. Om dynor är klädda upp ordentligt innan Skidhållare är klippt på plats, då risken för eventuella repor på lacken är minimala i bästa fall. Den allmänna installationen av ett Skidhållare tar vanligtvis inte mer än några minuter. Efter anpassning av skyddande kuddar och utsläppande själva racket på plats, är hela bilden säkras med hjälp av en rad klipp. Fästena på Skidhållare låta enheten fästas ordentligt på gummilister. The no-slide karaktär klipp: det Skidhållare kommer att stanna tills det är dags att ta bort enheten från taket på bilen.

På ett liknande sätt, är clips används för att säkra skidor i racket. Genom att placera skidorna in på Skidhållare enligt tillverkarens anvisningar, är det möjligt att använda enkla klipp att greppa skidorna, så att de inte kommer att flytta under transporten. Låsa upp klippet gör det enkelt att hämta skidorna för användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.