Vad är en Rebounder?

En rebounder är en sport entusiasten som anställer användning av en studsmatta som ett sätt att njuta övning som är bra för både själen och kroppen. Många trampoliner njuta av konsten att studsade som en del av en daglig motion behandlingen, medan andra väljer att delta i tävlingar studsade utnyttja större studsmatta i ett team.

studsade förstås att tillhandahålla ett antal hälsofördelar för rebounder. Kanske oftast anförs fördel är den utmärkta kardiovaskulära träning som kommer från arbetar ute på en studsmatta. Den enkla åtgärder för studsade ger en aerob träning som är bra för hjärtat, så att även personer som för närvarande inte upp till tuffa förhållanden i en traditionell aerobics klass att börja förbättra de allmänna kondition. En del av tjusningen för rebounder är att utövandet regimen är ett utmärkt sätt att Firming upp ett antal områden av kroppen. Studsade kan vara särskilt användbart när det gäller att företaget delar av kroppen efter viktnedgång har inträffat. Upp och ner rörelser som är en del av studsade processen bidrar till att företaget upprättat armar, lår och ben. Det rebounder kan också vara ett utmärkt sätt att lägga tonen och definition till höfterna och magen. Det är inte ovanligt att en rebounder att rapportera en känsla av förnyad mental energi efter att ha spenderat lite tid med studsmattan. Upprepade åtgärder i kombination med fysisk ansträngning kan hjälpa till att lätta sinnet och frigöra endorfiner i systemet och bidra till att uppnå en jämnare humör. Detta är en anledning till att många väljer att hålla en liten trampolin i hemmet. En egen enhet av detta slag gör att rebounder att arbeta i en tjugo till trettio minuter träning med stor bekvämlighet och gör det också möjligt att träna på ett kick.

På det hela taget är rebounder kunna njuta av en övning som kräver mycket lite i vägen för utrustningen, kan avnjutas på nästan vilken tid, och ger en värld av hälsan. Tillsammans med användning som daglig motion, kan studsade även genomföras i grupper, och även förvandlas till en tävling, med trampoliner och inbegripit antenn trick i motion rutin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.