Vad är en Pep Squad?

tradition av en pep trupp som ett stöd för idrottslag är något som många människor känner till. Pep squads finns för många olika typer av gymnasiet och sport college, framför allt fotboll. Huvudsak är en pep trupp en grupp av individer som har ansvar för att motivera och främja entusiasm för en viss lagsporter före och under en idrottstävling. Här är några fakta om pep-truppen och hur pep patruller är en integrerad del av idrottsrörelsen erfarenhet för många fans.

Användningen av termen peppa laget varierar i grad från plats till plats. På några ställen är det pep truppen anses vara detsamma som en hejarklacken. Andra platser ser peppa laget som en separat enhet från cheerleaders, men de delar ett gemensamt mål. Detta kan leda till att peppa laget är mer av en dans grupp, utföra mer komplicerade rutiner som vanligtvis förknippas med cheerleading. Dessa dance team är ibland också identifierats som en borr trupp eller team.

vare sig det gäller en del av den totala cheerleading team eller som en kamrat grupp, pep truppen i allmänhet inriktad på att få fans glada om deras team av val. Den pep trupp åstadkommer detta med fansen i muntliga svar på motiverande utrop under ett möte som äger rum före en tävling, samt bistå cheerleaders under idrottsevenemanget. Ofta kommer pep truppen anställa utveckla dansrutiner som bidrar till att öka anda bland fansen, att få publiken motiverad att skrika och skrika för hemmalaget.

Att ingå i ett pep trupp kräver vanligen en viss fysisk kondition, nåd rörlighet och förmåga att behärska koreografi snabbt och enkelt. Eftersom medlemskap på ett pep trupp krävs också ett starkt engagemang av tid och ansträngning, finns det oftast ett krav för att upprätthålla en lägsta medelbetyg punkt. Flesta gymnasieskolor och högskolor att stödja pep trupp deltagande tenderar att hålla uttagningen eller auditions. Personer som har den förmåga som krävs är välkomna att delta i pep truppen, och påbörja processen med att lära sig rutiner omedelbart.

Generationer idrottsintresserade har förtjust i närvaro av pep-truppen på college och högt spel skolan, anteckna deras entusiasm som en del av det som gör direktsänd sport så kul. Som en av de viktigaste traditioner som bidrar till att hålla sport en så stor del av det nationella kulturarvet, kan värdet av pep truppen inte underskattas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.