Vad är en Longshot?

När det gäller spel, är en longshot en hand, bet, eller tävlande som är osannolikt att vinna. Till exempel i hästkapplöpning, en underdog häst anses vara ett longshot. Den longshot satsningen är i allmänhet i mycket liten fråga, eftersom den upplevda chans att vinna med en longshot är avgjort låg. Däremot kan satsa på en longshot vara mycket lönsam. Om du vinner, är utbetalningen kommer att vara mycket stora, eftersom sådana satsningar är inte förväntas ge resultat.

Betting på ett longshot kan vara lite som snurrar en roulettehjulet och hoppas på att vinna. Oddsen är staplade mot dig, men man vet aldrig vad som kan hända. Å andra sidan finns det några spelare som tillbringar tid att forska tävlande eller arbetslag, med flera olika metoder för att försöka fastställa vilka longshots har störst chans att betala av.

För dem med lite extra pengar att spendera, vilket gör longshot satsningar inte kan vara en så dålig idé. Genom att spendera några dollar, är det möjligt att kratta i hundratals eller tusentals dollar i spel vinster. Dock kunde plunking ner stora summor pengar på en longshot vara receptet för en ekonomisk katastrof. Om du förlorar kommer du att förlora stora. Det finns många böcker, tidskrifter och webbplatser som erbjuder tips för vadslagning och vinna på longshots. Fast det kanske kommer som en överraskning till nya spelare, har många professionella spelare utvecklat strategier för att göra longshot satsningar. Det finns ingen garanti för att dessa longshot strategier kommer att fungera för dig, men anställer en kan vara bättre än att försöka satsa utan någon tydlig riktning.

Oavsett vilken strategi du lära dig eller utveckla för spel på longshots, tänk på att det finns verkliga risker. Det finns riktiga pengar går förlorade när longshots inte vinner, och de är inte särskilt sannolikt att vinna. Fortfarande många satsa på dem, med tanke på spänningen, när de vinner, väl värt risken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.