Vad är en Golf Playoff?

En golf playoff används när två eller fler spelare är bundna vid slutet av en tävling eller turnering. Stora turneringar har olika regler för sin golf playoffs. I mindre konkurrenskraftiga förhållanden som ett golf spel mellan vänner, vinnande kanske inte saken så mycket så särspel kanske inte nödvändigt.

slutspelet på US Open Tournament har kontrakterade spelare tillbaka nästa dag och spela ytterligare 18 rundor golf för att fastställa vinnaren. Även om detta anses vara det absolut mest rättvisa sättet att lösa en slips, kan det medföra vissa problem på grund av logistiska inblandade att utöka turneringen till en annan dag. Den kan också störa tv-chefer som måste fatta snabba beslut om hur du ändrar programmering för att visa ytterligare dagar. istället för att spela ett annat spel för att reglera en slips, kommer PGA Championship och andra turneringar en samlad golf playoff . En överenskommen antal hål spelas, och den person som har minst slag förklaras som vinnare av turneringen.

Båda dessa typer av golf playoffs-en andra omgång och en aggregerad golf Playoff -- kan sluta i en annan slips. En andra tie vanligtvis bryts av en plötslig död golf lek. Spelare spelar varje hål, och första gången en spelare vinner ett hål, genom att använda mindre slag än sin konkurrent, är spelet slut.

vissa turneringar har en plötslig död särspelet golf i första hand, istället för hålla ett andra spel eller en sammanlagd golf lek. Detta har fördelen att lösa en slips snabbt. Konkurrenskraftig vänner spelar en social golfrunda tenderar att använda sudden death metoden samt för att reglera en slips.

British Open använde i början sammanlagda metod, men nu anställer en plötslig särspel död golf för att avgöra vinnaren av turneringen. Omvänt använde PGA Championship att använda sudden death metoden men nu finner det sammanlagda metoden att vara mer lämpligt svar på utslagsfrågan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.