Vad är en Flowboard?

flowboard är en idrottslig anordning relativt ny årgång. Inom byggsektorn, är flowboard liknar en skateboard, men är avsedd för rekreation som kombinerar delar av flera olika sporter. Utvecklades i början av 1990-talet, konsten att flowboarding vunnits har stor popularitet, särskilt bland tonåringar och preteen barn.

Flowboards är konfigurerade för att ta vara på samma kompetens som finns i skateboard, snowboard och surfing. Huvudavdelningen för styrelsen är däcket eller övre del. Detta område är mycket lik den skateboard, dock med något överdimensionerad. Tillhandahålla stöd för däck är två lastbilar på undersidan. Varje bil är utrustad med en samling av sju små hjul som är inbyggda i en båge design. Denna unika hjul konfiguration är det som ger flowboard några av känsla för något böjda snowboard när den används. Samtidigt, formen på däcket härmar som en surfbräda och samtidigt bära en likhet med skateboard.

På grund av utformningen av de två lastbilar med hjul, kan flowboard tillåter användaren att engagera sig i ett antal olika steg under driften av enheten. Genom att göra små förändringar i fördelningen av kroppsvikten på bordet, är det möjligt att rulla fram och tillbaka med hjälp av häl och tå åtgärder samt göra mycket skarpa kurvor som lutade åt det ena eller det andra. När det går utför, är flowboard också lättare att styra när det gäller hastighet, helt enkelt genom att flytta vikten från hjulen som ska flytta till dem som inte är.

Finns i tre olika storlekar, är en flowboard ett idealiskt sätt att njuta av idrott, även när de bor i staden. En flowboard kan användas på en trottoar, samt i områden spelar i stadsparken. Eftersom idrotten blir mer populära, är tävlingar äger rum runt om i landet med större regelbundenhet. Modeller för flowboards idag finns på marknaden, kolla med en lokal sportaffär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.