Vad är en Bike Trailer?

En cykel släpvagn är ett redskap som är ansluten till en cykel som kan hålla ett antal poster. Det vanligaste användningsområdet för en cykel släpvagn är i transporten av ett barn. Ett barn cykel släpvagn tillåter barnet att sitta fast på ett säkert sätt och är i allmänhet betraktas som säker för användning i vissa områden. Det finns dock vissa risker.

Ett barn cykel släpvagn är ett användbart verktyg för dem som vill fortsätta att resa till platser med cykel, även efter att bli förälder. Den släpvagnar brukar komma som en tre punkt system som säkrar att barnet sitter stadigt för transport. I vissa fall är de platser mildrades att ge barnen det mest bekväma åka möjligt.

Mest cykel släp kommer med ekerhjul och många även komma med chocker. Denna ytterligare ökar komforten för föraren. De med mervärde kostar lite mer och förmodligen kommer ingen roll att de flesta barn, som kommer att överväga att åka en behandling oavsett vad. I vissa fall kan en cykel släpvagn skall kunna anpassas för att vara används som en jogging barnvagn. Detta är ännu en fördel för dem som bor en aktiv livsstil. Det sparar från att behöva köpa en av båda. För att konvertera cykeln släpvagn till en jogging vagn är ett hjul som vanligtvis läggs på framsidan av apparaten.

Montera cykeln släpvagn till cykel görs oftast i aa par olika steg. Vanligtvis har någon slags konsol koppling som skall knytas till en del av cykeln, vilket anges i bruksanvisningen. När detta är ansluten, sätta cykeln släpvagn på cykeln är vanligen så enkelt som att knäppa den på plats. Ofta är det release lika enkelt som att trycka på en snabb avtryckaren.

Även om det finns några stora fördelar med en cykel släpvagn, och det kan hjälpa till att hålla en aktiv familj, är de inte för körning på väg, särskilt för någon typ av en större väg. Även om det kan vara acceptabelt i en underavdelning utveckling, där trafiken är ljus och går långsamt, det finns stora risker i övrigt. I händelse av en olycka med ett motorfordon, passagerare skulle i sulkyn släpvagnen vara helt försvarslös. Dessutom är cykel släpvagnar i allmänhet inte rekommenderas för spädbarn, åtminstone tills de är gamla nog att gå.

Bike släpvagnar, på något sätt är säkrare än andra alternativ används för att transportera barn på cykel, till exempel bilbarnstolar cykel fäst på baksidan av cykeln. Dessa byter ofta tyngdpunkten, vilket ytterligare destabiliserar cykeln. Även om detta inte kan vara en större affär, cykel släpvagnar i allmänhet hålla tyngdpunkten samma, vilket leder till en mer naturlig känsla för cykeln ryttare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.