Vad är Tree Climbing?

Tree klättring sker som en hobby eller ett jobb. Syftet med träd klättring, som en hobby, är att klättra så högt som möjligt. De som klättra i träd för arbete kallas träd trimmare och är oftast ute efter att ta bort grenar. Träd klättring kan göras gratis solo, med ett rep och sele eller med spikar.

Fri solo klättring är absolut för rekreation. Det är vanligtvis det enda syftet med en adrenalinkick. Barn som klättra i träd är fria solo klättring, eftersom de är unga och har ännu inte lärt rep tekniker. Hur hög person klättrar beror på hur väl de känner till vägen, deras kompetens och förmåga och de risker trädet presenterar.

repet och utnyttja tekniken för att klättra i träd är den mest populära. Till skillnad från klättring med sporrar, det är ingen skada skedd till trädet. Denna teknik görs med ett träd klättrande sele, carabiners, hjälm och handskar. Träd trimmers använder denna teknik oftast, eftersom det tryggar säkerheten för klättrare. Det finns två typer av rep tekniker att använda, enda lina, eller SRT och dubbel lina, eller DRT. Enda lina teknik används för träd längre än 100 meter (30. 48m), såsom granar, Redwoods eller gran, vilka rutter som vanligen bildar en rak linje. När du gör uppstigningar med SRT teknik, är en ascender används. Detta är en anordning som låser på plats bör klättraren faller. En Petzl stopp används när fallande, eftersom det fördröjer härkomst när handtaget släpps. Den dubbla rep tekniken används när klätterträd mindre än 100 meter hög (30. 48m), såsom lönn, popplar , ekar och tallar. DRT ger extra skydd på grund av den extra rep, och förhindrar drag. Att använda DRT, en person kastar repet över den gren där de försöker klättra och säkrar det att sadeln med en Blake's ryck knut. Klättraren än drar på ena sidan av repet för att dra sig uppåt mot grenen.

klätterträd med spikes är en av de enklare metoderna, men det är mer riskabelt och kan skada trädet är klättrade. Spikes måste bäras med höga stövlar för att förhindra impaling själv. Fäst spikar dina stövlar omedelbart före klättra för att undvika att gå på dem och öka dina chanser att skada. Säkra en säkerhetslina och kontrollera trädet för lös bark att de inte glider. Klättra i träd som Stabbing the spikes till stammen och jobba dig uppåt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.