Vad är Spänst?

Spänst är övningar som syftar till att öka muskelkraft. Ett antal idrottare som boxare integrera Spänst i sin bildning områden. När den utövas på ett säkert sätt, övningarna tillåta idrottare att få så stort inflytande i sina idrottsaktiviteter, vilket kan vara en stor fördel. Eftersom Spänst är hög intensitet övningar, bara idrottare som är i gott skick ska försöka dem, helst under ledning av en tränare eller instruktör. Idrottsutövare bör också anpassas till deras kroppar, sökning efter tecken på skador och anpassar sin rutin som behövs.

För att flytta en muskel, en sammandragning krävs. Idrottsmän har märkt att denna minskade mycket mer kraftfull omedelbart efter en muskel har sträckt, i vad som kallas en "excentrisk kontraktion. " Spänst tåg idrottare att sträcka ut sina muskler och sedan snabbt kontrakt för dem att skapa en explosiv brista av makt som överskrider rå styrka för en idrottare. Det är principen bakom otroligt snabb baseball platser, hårda slag och höga hopp, bland många andra atletiska bedrifter. Eftersom Spänst handlar om att odla utbrott av makt, övningarna i form av explosiva rörelser som hopp, humle, och gränser. Det huvudsakliga målet med utbildning i Spänst är att förkorta tiden mellan stretching och anlita en muskel, omvandla styrka i hastighet för mer makt. I denna mening är det musculotendinous system i kroppen åter-tränade tillsammans med de neurologiska systemet, som normalt begränsar kraft i syfte att skydda kroppen från skada. Det är mycket viktigt att verkligen värma upp innan du försöker plyometric övningar, eftersom rörelserna kan skada muskler som inte har ordentligt sträckt och betingade. Dessutom måste idrottsutövaren vara i god form, och en optimal ålder och kroppsvikt. Eftersom övningarna är lätta att utföra ett otillbörligt sätt, bör idrottsmän noggrant instrueras och övervakas medan de lär Spänst. Dessutom bör väl vadderat skor kan användas i en vadderad och förstärkt träning utrymme.

När den görs rätt, kommer Spänst öka smidighet och samordning samt makt. Det används som ett komplement till andra former av fysiskt conditioning, och det är viktigt att kyla ner ordentligt efter övningarna också. Idrottare som är intresserade av att utforska Spänst ska rådgöra med sin tränare, som kommer att kunna bedöma huruvida idrottaren är redo för verksamheten. Dessutom kan en coach rekommendera särskilda övningar eller en plyometric tränare som kan skapa en säker och produktiv rutin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.