Vad är Snow Tubing?

Snow rör sig här om rekreations vinter aktivitet som sker med hjälp av en luftfylld innerslang, eller anordning som liknar en innerslang, gå neråt i hög hastighet. Snö slangen kan göras på en normal backe, precis som sledding, eller det kan göras på en skidort område. Som mer icke-åkare kommer att skidort områden, är det lämpligt för dessa områden att erbjuda något som de kan njuta av utomhus också. Dessa områden är ofta kallad snö slangar parker. Den kompetens som krävs för snö slang i ett slangsystem park är minimal. Det finns ingen styrning eller stopp krävs. På sätt och vis är det som att åka ner en rak vattenrutschbana i ett rör. Snö slang löper vanligtvis har snö byggt upp längs var och en av sidorna att hålla röret i en särskild fil. I slutet av en backe utformad för snö slang med en lång slut, som gradvis ger ryttare stannar.

På samma sätt finns det verkligen ingen skicklighet som behövs för snö slangen på en snötäckt backe, men Det finns ett par regler att ha i åtanke när man inte på skidanläggningen. Det bör inte finnas några träd i närheten, och det bör finnas en långsiktig ut på botten för att stanna. Till skillnad från vissa slädar, är förmågan att kontrollera riktningen på röret minimal. Därför, om en ryttare hamnar i problem, kan de ha några alternativ-det mest sannolika som skulle vara att lösa ut av röret innan katastrofen är ett faktum. Det finns några varianter som gör snön slang en mycket intressant verksamhet. Vissa skidanläggningar, till exempel erbjuda flera filer. Detta hjälper dem som vill engagera sig i en utförsbacke lopp. Eftersom alla har sin egen fil och det finns ingen risk för kollision, dessa områden uppmuntra ett säkert racing. Detta är något som ofta motarbetas i skidbacken, utanför organiserade tävlingar. Racing kan också göras på andra kullar. Vissa kanske tror att den ökade risken för kollision på dessa kullar är en extra förmån.

Även om de flesta slangar kan ligga snö innerslangar, det är sådana som är särskilt gjorts för verksamheten. Vissa inslag material som är särskilt motståndskraftiga mot kyla. Många också har en tyngre mätare på material för att undvika punktering på pinnar eller stenar som kan sticka ut ur snön. De flesta innehåller också ett lager av material på botten av röret, till för att hålla den enskilde ryttaren torr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.