Vad är Snöskor?

Snöskovandring är en rolig, lätt vinter aktivitet. Allt det handlar om är band ett par snöskor på fötterna och tar en promenad i snön. Är troligt att du har sett bilder på snöskor i en bok eller på tv, men hur mycket vill du verkligen veta om dem?

Snöskor är en bra motionsform för alla åldrar och grupper vikt. Det är inte svårt och låg inverkan träningen man får av vågar i ett par snöskor ger många hälsofördelar. Även om det kräver lite övning för att vänja sig vid att ha ett par snöskor på fötterna, det tar bara några minuter innan ens en nybörjare är manövrerande med lätthet. Som med alla rekreation utrustning, är det viktigt att välja par snöskor som bäst passar den enskilde användaren. I motsats till vad du ser i tecknade filmer, är det inte så enkelt som band på varje par snöskor och våga i snön. Man måste ta av skorna bäst för ens storlek och vikt. Ett korrekt par snöskor måste kunna stödja snowshoer vikt så är en vandring genom snön för att förhindra att hitta sig själv vristen djupt i den vita fylla. Också övervägas är ens redskap. Hur tung är rocken? Kommer snowshoer vara backpacking? På vilken typ av terräng kommer snöskor göras? Till exempel, om man är snöskor på en äng eller annan öppen plats, behöver man förmodligen en lång snöskor. Om man ska vandra i skogen, dock kortare snöskor är i ordning. Det finns också lämplighet snöskor för dem som vill ha en joggingtur i snön. Man föredrar verksamhet bör avgöra sin snöskor som olika nivåer av "flytförmåga" är nödvändiga. Också måste beaktas är vilken typ av snö i området.

Snöskor finns i trä eller aluminium. Vilken typ är bättre än den andra kan diskuteras. Purister föredrar trä snö sko som inte har förändrats mycket under de senaste hundra åren. De anses också vara mer estetiskt tilltalande. Aluminiumet skor sägs vara lättare och mer hanterbar. Förutom att materialet i skon själv, måste man överväga snörning. Rawhide snörning är också en favorit av purister som vill ha en rik utseende, medan neopren snörning inte kräver mycket underhåll.

försäljaren på sportaffär butiken eller snöskor hyra agent är säker på att få rekommendationer för den som är osäker på vilka snöskor att använda.

Snöskovandring är en lätt sport att lära sig och roligt för hela familjen. Varför inte prova den på din nästa vintersemester?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.