Vad är Polocrosse?

Polocrosse är en HÄSTSPORT där förare dela in i grupper och försöker kasta en liten boll igenom varandras mål. Tilläggen använda racketar med nät för att kasta bollen fram och tillbaka, arbetar inom mycket specifika gränserna för en spelplan så att spelet inte blir för spretig. En av de stora överklaganden av polocrosse för cyklister är att spelet är öppet för människor på alla nivåer, med åkare är indelade i klasser utbildningsnivåer på konkurrens. och botten är polocrosse en korsning mellan polo, en forntida persiska spelet och lacrosse, en Native American spel. Detta spel har utvecklats i Australien på 1930-talet, och exporteras därifrån till England och därefter. Ursprungligen polocrosse matcher har ridit inne, och används för att träna början ryttare, även om modern matcher ske utomhus lika ofta. Till skillnad från polo, som levereras med en mycket stel och formell kultur, polocrosse tenderar att vara mer avslappnad och lättroad.

För att kunna spela polocrosse, behöver någon att kunna stanna på en häst, men det är om det enda kravet. Spelet uppmuntrar utvecklingen av ridning färdigheter och tvingar förarna att arbeta med sina hästar för att bläddra i området och nå målet, och polocrosse tenderar att utveckla starka hästar och ryttare. Som i alla HÄSTSPORT, finns det några faror polocrosse, ryttare kan falla, till exempel, och hästar kan kollidera, men användningen av säkerhetsutrustning för både människor och hästar gör sporten relativt säkra.

skillnad polo, där ryttare förändring hästar mellan apparater kan polocrosse spelas med en enda häst, och många polocrosse klubbar också erkänna mulor och andra equid hybrider. Ett stort antal olika hästraser kan användas inom idrotten, med de flesta åkare favorisera lätta till medeltunga hästar som araber, fullblod och Quarterhorses. En bra polocrosse häst är atletisk, intelligent och förnuftig, som han eller hon behöver för att kunna navigera ett fält av hästar och samtidigt hålla en nivå huvudet.

Polocrosse klubbar finns i alla regioner i världen, och chanserna är relativt hög att det finns en klubb i ditt område. Prova att söka efter "polocrosse" och ditt distrikt eller region i en sökmotor, och du ska hitta en lista över lokala klubbar. Du kan kontakta specifika klubbar om deras behov och erfarenheter, många polocrosse organisationer är anslutna till häst och ponny klubbar som också undervisar i ridning kompetens, gör att människor kan lära sig att rida och engagera sig i polocrosse samtidigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.