Vad är Plug Tobak?

I en värld av rökfri tobak, finns det flera olika former som finns tillgängliga för konsumtion. Snus cured tobak som har varit kluven i lösa blad form, medan plug tobak har kombinerats med sötningsmedel som melass och pressas till kakor. Både snus och plug tobak hamna mellan användarens lägre kind och botten tandköttet, men snus är packad eller "doppat" för hand medan plug tobak skärs eller biten av en större kvadrat eller "plugg" först.

sötma plug tobak kan göra det mer tilltalande för första gången användare än hårdare spricka av snus eller bitar tobak. När en lämplig bit av tobak skurits eller biten av kontakten, ger användaren den torkade tobaken att upplösa sakta i hans eller hennes mun, jämna expectorating att avlägsna eventuella uppbyggnad av saliv. Poängen med att använda plug tobak är att få stimulerande effekterna av nikotin utan att inandas röken från en traditionell cigarett.

Plug tobak säljs vanligtvis i påsar för att bevara sin naturliga fuktighet och smak. Vissa tillverkare torka sina plugg tobak i solen innan de förpackas den för försäljning i detaljhandeln. En påse av hög kvalitet plug tobak kan vara mycket högre i pris än en jämförbar kartong traditionella cigaretter, liknar de högre kostnaderna för bidraget piptobak eller handgjorda cigarrer. Populära tillverkare av plug tobak ingår Levi Garrett och Red Man.

Kanske på grund av en missuppfattning om relativt säkerhet "rökfri tobak," många yngre människor använder snus eller tobak kontakten som ett alternativ till vanliga cigaretter. I verkligheten, produkter såsom snus, bits tobak, vrid och plug tobak ge ännu mer nikotin, en starkt beroendeframkallande njutningsmedel, i användarens blodet än de flesta traditionella cigaretter. Rökfri tobak användare är också mer benägna att utveckla cancer i käken, tungan och matstrupe efter år av vanlig användning.

är rökfria tobaksprodukter regleras på samma sätt som traditionella cigaretter och cigarrer, med strikta åldersgränser och begränsningar för allmänt bruk. Plug tobak användare kan inte svälja saften som genereras under tugga, så de måste spotta i en container med jämna mellanrum. Denna praxis är ofta ses som ond eller störande för andra, vilket är en anledning till varför vissa användare känner sig tvingade att bryta vanan med tiden. Ending ett beroende av rökfri tobak, kan dock vara lika svårt som att sluta traditionella cigaretter, så det kan vara en svår tid av nikotin tillbakadragande snart efter beslutet om att sluta har gjorts.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.