Vad är Paragliding?

Skärmflygning är en sport för assisterad mänsklig flygning. En Flygskärm är en motorless, uppblåsbara vingar, gjorda av rip-stop nylon och fast med Kevlar ® linjer att säkra en pilotens sele. Piloten sitter i selen och lanserar fordonet till fots, springer iväg sluttningar, kullar eller berg. Han eller hon styr vingen i vikt skift och tillämpning av bromsar som ändrar formen på bakkanten av vingen.

funktion en paragliden är att sväva på vinden strömmar. Rekordet för bo aloft är över 11 timmar, och avståndet rekord, 186 miles (300 km). Den genomsnittliga flygning för varje dag entusiasten är ca 3 timmar, med höjder når 15. 000 fot (4. 500 meter). En av fördelarna med skärmflyg är att hela vingen och utnyttja vika upp i en £ 30 ( 13,6 kg) ryggsäck. Detta gör det lätt för en Flygskärm att lifta tillbaka från en flygning eller att transportera sina vingar genom att kolla in den som bagage på en buss eller ett flygbolag. Om du köper en Flygskärm, se till att det bär certifiering av kvalitet, som återförsäljaren bör förklara. Rekommenderad ytterligare utrustning består av en variometer eller höjdmätare, som talar om hur fort du stiger eller sjunker, och en 2-vägs radio. För de som älskar det lugna frid svävande fågelliknande genom inbjudande himlen är investeringen värd varenda krona.

Kurser i skärmflygning är avgörande för vem som helst ta upp sporten. Grundläggande tekniker och en solo flygning uppnås i en 2-dagars introduktionskurs. Efteråt, om du vill fortsätta med sporten, är det rekommenderat att du blir certifierad genom mer avancerad utbildning. När du väljer en skola för skärmflygning undervisning i USA, söker instruktörer som är certifierade av USA Hang Gliding Association (USHGA). Du kan kontakta Förenta staten Hang Gliding Association för mer information om välrenommerade skolor.

skärmflygning och hängflyg liknar varandra, men de har några viktiga skillnader. En hängglidare är tyngre och måste transporteras på ett takräcke. En hängglidare också skjuter piloten i liggande ställning, snarare än att sitta och glidflygplan flyga något snabbare och kan flyga högre än Glidskärmar, upp till 17. 500 fot (5. 334 m).

Parasailing och fallskärmshoppning är mycket olika skärmflygning och hängflyg. En PARASEGLA inte svävar inte fritt i vinden, men dras bakom en motordriven båt, medan en fallskärmshoppare hoppar från ett plan till fritt fall till marken, liksom parajumpers som hoppar från fasta föremål såsom broar, berg eller byggnader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.