Vad är Lug Soles?

Lug sulor är en typ av yttersula hittats på tunga och skor verktyg som t. ex. kängor eller stövlar arbete. Lug sulor är tjocka och designade med djupa försänkningar för att förbättra stabiliteten och dragning. Mönstret av lug sulor varierar att inkludera V-formad och diamantformade fördjupningar. Lug sulor oftast hittas på stövlar, inklusive fiske, jakt, skogsavverkning, vandring, och stövlar arbete. p

Lug sula är gjord av gummi, kan några komma PVC injiceras, och de är i allmänhet något större än omkretsen av skon. Även lug sula ger bättre dragkraft och stabilitet och kan vara idealisk för jakt, fiske, eller arbeta stövlar, kan det vara svårt att hitta rätt kombination av ytterligare funktioner. Med detta sagt, lug sulor är ofta en av de bästa typerna av yttersulor för nytta skor eller stövlar.

Även stövlar med klack sulor kan kännas tung andra typer av sulor, såsom logger fotsulorna, ofta känner sig tyngre. En nackdel med någon typ av tunga är tendensen att ackumulera lera i djupa hål. De kan bli rörig och svår att rengöra, men detta är ett litet pris att betala för extra dragkraft och stabilitet. Om din arbetssituation teckningsoptioner oljebeständig sula, kan du finna arbete stövlar med klack sula, liksom andra typer, som erbjuder den här funktionen.

Flera olika tillverkare, inklusive Chippewa, Red Wing, och Rocky, erbjuder nytta skor med klack sula samt en mängd andra yttersulor. Det bästa sättet att hitta en uppstart med de rätta egenskaperna för dina behov är att prova dem på. Comfort är den främsta faktorn för att bestämma ett lämpligt arbete boot.

Innan du börjar handla nytta skor, bestämma de funktioner du behöver din stöveln ha, inklusive tätskikt, isolering, och säkerhetsanordning som stål tå och slip-motstånd. Det finns flera modeller från flera tillverkare som erbjuder variation i funktioner och priser. För att få ut det mesta möjliga av din sko, ska du kontrollera sömmar och innersulan utöver komfort och funktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.