Vad är Kettlebells?

Kallas även girya är Kettlebell en traditionell vikt används inom fitness och bodybuilding. Första utvecklat i Ryssland, kettlebells ger en fördel jämfört med många typer av tyngdlyftning utrustning, genom att klockorna har en hand som består av samma material som den huvudsakliga delen av vikten. Generellt traditionell Kettlebells är ett solitt metall, vilket gör dem säkra att använda och lätt att underhålla.

Använda kettlebells som en del av konditionen rutinen är inte helt olikt använda alla typer av vikter. Kettlebells kan användas för att utveckla och ton muskel för många delar av kroppen, speciellt armarna och övre delen av bålen. Ur detta perspektiv kan kettlebell lyft förstås att ge den rätta träningen för att bygga styrka i överkroppen.

Tillsammans med att bygga muskler, kan kettlebells också ingå i ett träningspass för hjärt-systemet. Detta skulle innebära systematiska rörelser medan du håller kettlebells, vilket ökar hjärtfrekvensen under Löptiden. Resultaten av denna typ av verksamhet kommer att omfatta ett friskt hjärta, men också bygga upp nivån av det goda kolesterolet i kroppen och minska förekomsten av överskott av glukos och det onda kolesterolet. att träna med kettlebells kan också vara ett bra sätt att öka smidighet och balans. Fitness instruktörer som är bekanta med kettlebells kan lätt ge intresserade i en serie övningar och rörelser som kan hjälpa kroppen att bli smidig, ökad styrka och uthållighet i armar och ben, och i allmänhet förbättra den nåd med vilken individen rör sig. Samma övningar kan vara till hjälp när den enskildes vilja att arbeta för att uppnå en högre grad av balans.

Kettlebell användningen har blivit populär i många länder runt om i världen. Tävlingsarenorna i flera länder, medan många gym i olika länder kommer att omfatta kettlebells tillsammans med andra vikter som alternativ för både tillfälliga och seriösa kroppsbyggare. Enkla i konstruktion och enkel att använda, kettlebells finns i flera olika storlekar, vilket gör det möjligt för även nybörjare att trivas med vikterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.