Vad är Junior Varsity?

En Varsity lag består av de ledande personerna för en sport team som kommer att representera vanligtvis en högskola eller ett gymnasium i idrottsevenemang. Varsity innehåller i huvudsak de starkaste spelarna, och oftast är huvudsakligen består av studenter vid junior eller senior nivå på högskolor och gymnasier. Junior Varsity, omvänt, är den grupp av andra rung spelare som ännu inte har fått tillräcklig erfarenhet för att spela på Varsity nivå. Dessa är oftast nybörjare och sophomore idrottare, som i slutändan kommer att flytta upp till Varsity stående.

Ofta både högskolor och gymnasier har idrottsevenemang för både junior Varsity och standard Varsity. Detta sätt, mindre erfarna spelare får chansen att spela och öva deras expertis på en viss sport. En fotboll till exempel skulle kunna spela två matcher back to back, en med Junior Varsity medlemmar, och en med Varsity medlemmar. I andra fall kan Junior Varsity spelare utgör "andra strängen" idrottare. De kan komma att spela i Varsity spel, särskilt när chanserna för ett vinnande lag är ganska säker på, till exempel om en lag är av många punkter. Annan instans som kan kalla yngre medlemmar Varsity lag är om Varsity medlemmar inte kan konkurrera på grund av skada, sjukdom eller andra orsaker. I detta fall kan Junior Varsity medlemmar uppmanas att bli Varsity spelare tränar med Varsity lagsporter.

På större skolor, Varsity spelare ofta har andra strängen och backup spelare för varje position, så en Junior Varsity spelare kan aldrig vara en del av den andra strängen. Inte alla spelare måste gå igenom Junior Varsity processen. En del elever är så begåvad löpare att de är omedelbart bra nog att ha Varsity status, oavsett vilken grad de befinner sig i. Det finns säkert många sophomores och nybörjare att omedelbart på Varsity lag. I annat fall kvarstår Junior Varsity ett experiment, och spelarna är uppmärksam på och hjälpte till att skapa en ökad kompetens inom det valda idrotten. Gymnasier och högskolor kan anställa både en Varsity coach och en junior Varsity tränare, eftersom praxis scheman ofta kraftfull för båda lagen. Den Varsity tränare inte uppmärksamma upp och kommande Junior Varsity medlemmar som helst, han eller hon kommer i slutändan att handleda de yngre Varsity spelarna på Varsity laget.

En del spelare inte utvecklar färdigheter att spela på Varsity Team. De kan finnas kvar på Junior Varsity under en högskola eller gymnasium karriär. För dem som bara har en sport, kan detta vara tillfredsställande. Konkurrenssituationen studerande kan besväras av aldrig göra Varsity. Å andra sidan, en idrottsman som inte är helt upp till Varsity standarder kan komma att spela oftare på Junior Varsity än han eller hon skulle om de placeras på en annan sträng lag. Det kan finnas fördelar med att stanna kvar på Junior Varsity, eftersom det kan ge eleverna mer tid att spela konkurrenskraftigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.