Vad är Hang Gliding?

Hängflygning är en utomhus sport populär runt om i världen, särskilt i Kalifornien och västra USA. Hängflygning är en typ av manuella flygning liknande skärmflygning, även hängflyg innebär mer tekniskt komplicerade. Solo eller tandem, hängflyg är en spännande och stimulerande erfarenhet, och en rad företag erbjuder lektioner och tandem flygningar så att oerfarna individer att uppleva magin.

Hängflygning kan vara farligt och bör endast utföras under lämplig övervakning eller av någon med teknisk erfarenhet och utbildning. Flera branschorganisationer finns runt om i världen för att hjälpa till med utbildning och certifiering av glidflygplan och instruktörer, och är glada att hänvisa intressenter till certifierade skolor. Hängflygning säkert kräver en ingående kunskap om väder och geografiska villkor, och bör inte försöka i osäkra situationer.

Hängflygning åstadkoms genom att skjuta en person från ett flygplan eller drake i en sele som är riggad till draken för stabilitet och säkerhet. Den flygare handtag en kontroll bar med vilken hon eller han kan orsaka draken att vända, stiga eller falla, att utnyttja termik och omgivande väderförhållanden. När du är redo att landa, är draken avstannat, så att piloten kan landa upprätt.

Draken är en typ av strömningsytan, svävande över en stelbent slangsystem. Denna slang kan brytas ned, så att draken packa i ett relativt litet utrymme och bli ihop igen. När du är klar för användning, är draken monteras och remmarna flygare i att använda en sele system. Användning av en hjälm är också rekommenderas. Piloten tar en löpande start, så draken att få tillräckligt med lyft för start, och hängflyg upplevelsen börjar. När hängglidare i luften är det hålls i rörelse av ständigt dra på allvar, vilket drar segelflygplan framåt, vilket gör luften att flöda runt flygeln och hålla flygare väders. Dessutom kan piloter utnyttja termiska strömmar och topografiskt orsakade luftströmmar stanna väders. När du är redo att landa, drar piloten Glider uppåt till ett bås och flyter tillbaka till jorden.

Eftersom hängflyg är farligt för oerfarna, många länder begränsar hängflyg till vissa områden, och kräver piloter att skriva loggar och referenser display. Dessa områden har också områden som utsetts för landning så att åskådare inte skadas. Även hängflyg kan utföras nästan var som helst, som vistas i dessa säkra områden kommer troligen att resultera i en mer behaglig upplevelse, hjälp i nödsituationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.