Vad är Golfskor?

Golf skor används för att förhindra att fötterna glider på kursen samtidigt som de närmaste perfekt golf stroke. Även om de flesta golfbanor inte kräver speciella golfskor att spela, de gör ett bra köp för alla som vill förbättra sitt spel och ta spelet till en annan nivå.

Golfskor traditionellt metall piggar på sula för att gräva i ytan av kursen. Idag har många av dessa spikar fått ge vika för mjukare gummi spikar som gör mindre skada på spelyta, och de har fortfarande ge mycket mer dragkraft än ett par sneakers. Det är viktigt att ta bort dina golfskor men när inte på kursen. Gå över trottoar är ett säkert sätt att skada spikar och minska livslängden för golfskor. Ett annat viktigt inslag i golf skor är deras styvhet. Ett fast underlag är viktigt på grund av den mycket komplicerade karaktären av en golf stroke. Golf skor tenderar att vara mer rigid så det finns mindre utrymme för ankeln att röra sig och hämmar en smidig överföring av energi från kroppen att svänga till boll. Ett annat gemensamt drag för golfskor är deras vikt. Extra uns ge ytterligare stabilitet och lämnar användaren känslan planterade stadigt på plats. När du väljer ett par golfskor, samma regler om inköp av atletisk sko tillämpas. Golfskor borde passa väl med plats att vicka på tårna, men inte nog med att man hamnar banka tårna mot framsidan av skor. Den spikar bör vara av hög kvalitet, och vissa modeller även har utbytbara spetsar som kan skruvas in om man bryter. Detta kan vara fördelaktigt om du köper en mycket dyr uppsättning golfskor. Bra skor kan också möjliggöra överföring mellan gummi och spikar metall där det behövs ytterligare maximera deras värde och mångsidighet. Om du råkar spela i ett mycket fuktiga eller våta klimat eller tidigt på morgonen när du möter en massa daggvåta gräset, en vattentät modell kan vara en god investering.

Om den stela utseendet klassiska golfskor inte vädjar till er, det finns många fler snygga alternativ idag. Företag som Nike stolthet sig inte bara sin funktion, utan även deras trendsättande design. Det är möjligt att hitta många olika stilar och val som liknar verkliga sneakers mer än golf skor. En allmän sportaffär vanligtvis förpackningar båda typerna, men kom beredda att betala för en bra uppsättning. Golf är en dyr sport, och skor är inget undantag. Priserna är på den övre delen jämfört med andra sportskor, och en bra uppsättning golfskor kan köra en bra bit över $ 200.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.